Παρασκευή, Μάρτιος 29, 2024
Follow Us
ΣΧΕΔΙΟ ΑΣΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΟΤΗΤΑΣ (Σ.Α.Π.) ΗΡΩΙΚΗΣ ΠΟΛΗΣ ΝΑΟΥΣΑΣ

 «Ηλεκτρονική Διαβούλευση για την εκπόνηση του Σχεδίου Αστικής Προσβασιμότητας (Σ.Α.Π.) της Ηρωικής Πόλης της Νάουσας»

mpa

Ο Δήμος Νάουσας, ξεκίνησε τις διαδικασίες εκπόνησης του Σχεδίου Αστικής Προσβασιμότητας στην περιοχή αρμοδιότητάς του, για την εξασφάλιση των απαραίτητων συνθηκών στον κοινόχρηστο χώρο για την ασφαλή, άνετη και απρόσκοπτη πεζή μετακίνηση όλων.

Ως «Σχέδιο Αστικής Προσβασιμότητας» ορίζεται το στρατηγικό σχέδιο των απαιτούμενων διαμορφώσεων,επεμβάσεων και κατασκευών για την εξασφάλιση της προσβασιμότητας. 

Στόχος του Σ.Α.Π. είναι να προσδιορίσει τα σημείατων απαιτούμενων διαμορφώσεων, επεμβάσεων και κατασκευών και τις προσβάσιμες γραμμικές διαδρομές, μεταξύ αυτών, ώστε να δημιουργείται σε επίπεδο δήμου ένα δίκτυο προσβάσιμων μετακινήσεων προς βασικές κοινόχρηστες και κοινωφελείς χρήσεις.

Συμπληρώνοντας το παρακάτω ερωτηματολόγιο, οι πολίτες συμμετέχουν ενεργά στην διεξαγωγή του ΣΑΠ, καθώς και στις δράσεις που θα ακολουθήσουν το Σχέδιο (π.χ. αρχιτεκτονικές μελέτες εφαρμογής).

Το ερωτηματολόγιο αποτελείται κυρίως από ερωτήσεις που αφορούν τις υποδομές της μετακίνησης πεζών στην πόλη της Νάουσας και η συμπλήρωσή του διαρκεί λίγα λεπτά. Το ερωτηματολόγιο περιλαμβάνει και ερωτήσεις ανοικτού τύπου, χωρίς αυτές να είναι υποχρεωτικές, σε περίπτωση που οι πολίτες επιθυμούν να σχολιάσουν/ εμβαθύνουν επιπλέον στα ζητήματα που θίγονται.

Σύνδεσμος έρευνας:

https://forms.gle/MhJwQ3fC2HcT2GeU9

Η γνώμη σας μετράει! Μαζί διαμορφώνουμε την αυριανή εικόνα της πόλης της Νάουσας!

tas