Πέμπτη, Απρίλιος 25, 2024
Follow Us
Κάλεσμα για ευάλωτα άτομα ή ομάδες των Τοπικών Κοινοτήτων Στενημάχου και Αρκοχωρίου Δήμου Νάουσας

Καλούνται τα ευάλωτα άτομα ή ομάδες μέχρι 10-04-2024,

που διαβιούν στις περιοχές Τοπικών Κοινοτήτων Στενήμαχου και Αρκοχωρίου του Δήμου Νάουσας να στείλουν ηλεκτρονικά στην διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή να σπεύσουν στο γραφείο του Τμήματος Πολιτικής Προστασίας της Π.Ε. Ημαθίας ( Μητροπόλεως 44, 1ος όροφος Γραφείο 10 ) για να δηλώσουν:

Ονοματεπώνυμο, πατρώνυμο, τηλέφωνο, Δ/νση κατοικίας, κατηγορία αναπηρίας (κώφωση, τύφλωση, κλπ),τα στοιχεία επικοινωνίας των προσωπικών βοηθών ή των άμεσα συγγενικών τους προσώπων, το μεταφορικό μέσο, που θα απαιτηθεί σε περίπτωση μετακίνησης τους (π.χ. μετακίνηση με επιβατικό αυτοκίνητο, ασθενοφόρο κλπ), καθώς και αν απαιτείται, στα σημεία προορισμού τους, κατά την παραμονή τους εκεί η κατάλληλη υποστήριξη (π.χ. ιατρική φροντίδα), εφόσον επιθυμούν την έγκαιρη ενημέρωση και ειδοποίηση τους από την Π.Ε. Ημαθίας σε περίπτωση εφαρμογής του μέτρου της οργανωμένης προληπτικής απομάκρυνσης πολιτών στην περιοχή που διαβιούν.

Τέλος για την τήρηση του ανωτέρω μητρώου νοείται ότι, τα ενδιαφερόμενα άτομα θα πρέπει να παρέχουν τη συγκατάθεσή τους εγγράφως ως προς τα παρεχόμενα στοιχεία τα οποία για λόγους προστασίας των προσωπικών τους δεδομένων σε καμία περίπτωση δεν δημοσιεύονται.

Ο Αντιδήμαρχος Τ.Ε.Χ. & Π.Π.

Λογδανίδης Ευστάθιος