Σάββατο, Απρίλιος 20, 2024
Follow Us
Χρώμα με διαβάθμιση και μοναδική λάμψη με το French Glossing στο NANA HAIR SALON

Η στιγμή που ανακαλύπτεις τις πρώτες λευκές τρίχες στο κεφάλι σου δεν ξεχνιέται εύκολα. Έκτοτε, όλα είναι θέμα επιλογής και αυτοπεποίθησης.

Θα αφήσεις τα λευκά σου να πρωταγωνιστούν ή θα τα καλύψεις; Κι αν τα καλύψεις, ποια βαφή ή υπηρεσία να επιλέξεις; Το ΝΑΝΑ HAIR SALON σας συστήνει  το French Glossing, το νέο hair trend από τη L’Oréal Professionnel Paris που αν έχεις λευκά μαλλιά και θέλεις να τα βάψεις, σε αφορά άμεσα.

Στην ουσία, το French Glossing, είναι μία νέα επαγγελματική  υπηρεσία στο NANA HAIR SALON για την κάλυψη των λευκών, εξασφαλίζοντας μοναδική διαβάθμιση και αξεπέραστη λάμψη στα μαλλιά. Προσφέρει τέλεια εξουδετέρωση σε κάθε χρωματικό look, ενώ ταυτόχρονα, θρέφει σε βάθος τα μαλλιά. Αποτέλεσμα; Τα μαλλιά να έχουν μία υγιή όψη, να είναι πλούσια και λαμπερά.

glo

Εμπνευσμένη από το γαλλικό savoir-faire, η υπηρεσία French Glossing συνδυάζει δύο τεχνολογίες και αποχρώσεις, για μοναδική διαβάθμιση που φαίνεται πάντα φυσική και πολυδιάστατη, με μια θεραπεία glossing για την απόλυτη λάμψη. Στο πρώτο βήμα γίνεται μόνιμη βαφή, για τέλεια κάλυψη της ρίζας, με τη Majirel ή την iNOA, ενώ στο δεύτερο, εφαρμόζεται το όξινο gloss Dia light στα μήκη για αναζωογόνηση του χρώματος, ορατή βελτίωση της ποιότητας των μαλλιών και βαθιά θρέψη της τρίχας, με ανάλαφρο, λαμπερό αποτέλεσμα.