Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
ΗΜΑΘΙΑ ΠΕΛΛΑ ΠΙΕΡΙΑ ΒΛΕΤΣΗΣ OE
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η Αποκριά και τα «μασκαρεμένα ζώα» στη Νάουσα PDF Εκτύπωση E-mail
Articles | Σκεψεις
Συντάχθηκε απο τον/την Σερδαρίδη Σωτήρη on Δευτέρα, 29 Φεβρουάριος 2016 00:18   

kadΧιλιάδες επισκέπτες αναμένει η Νάουσα τα δυο επόμενα Σαββατοκύριακα με αφορμή την Αποκριά και το μοναδικό δρώμενο του τόπου.

Χιλιάδες κόσμος που θα επισκεφτεί την πόλη, θα γνωρίσει το έθιμο, τις ομορφιές, τις γειτονιές, τις γεύσεις, τον οίνο, τις παραδόσεις και τους ανθρώπους της Νάουσας… Ας ελπίζουμε βέβαια να μην γνωρίσει και τον κακό μας εαυτό.

Όπως μαρτυρά και η εικόνα από την οδό Κοραή ο κάδος ανακύκλωσης, γεμάτος μέχρι πάνω (από κοινά σκουπίδια και όχι ανακυκλώσιμα είδη) αποτέλεσε πρώτης τάξης «πεδίο έρευνας» για τις γάτες της γειτονιάς. Φυσικά και δεν έχει ευθύνη το ζώο που βάση ενστίκτου λειτούργησε αλλά τα «ζώα» που ενώ είδαν πως ο κάδος ήταν γεμάτος συνέχισαν να τοποθετούν τα σκουπίδια τους σε αυτόν.Η εικόνα αυτή είναι απλά ένα παράδειγμα της κακής νοοτροπίας που φέρουν ασυνείδητοι συμπολίτες μας, μη λογαριάζοντας τις επιπτώσεις των πράξεων τους.

Χρήσιμο θα ήταν τις επόμενες ημέρες να προσέξουμε λίγο περισσότερο την εικόνα της πόλης τόσο εμείς οι πολίτες αυτής όσο και ο δήμος, η εικόνα και η καθαριότητα στον δήμο Νάουσας τις ημέρες τις Αποκριάς αποτελεί ένα ακόμα στοίχημα για την προσέλκυση τουρισμού και σίγουρα με εικόνες σαν και αυτήν τον χάσαμε…

dejavugeorgantas 

inaoussa.gr - All Rights Reserved