Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο πολιτευτής Λιάγκας και η απρέπεια του για τη Νάουσα PDF Εκτύπωση E-mail
Articles | Μονιμες στηλες
Συντάχθηκε απο τον/την Σερδαρίδη Σωτήρη on Πέμπτη, 27 Φεβρουάριος 2014 17:24   

liagkas1Ζωντανή σύνδεση με την πόλη της Νάουσας αποφάσισε να κάνει το πρωί της Πέμπτης η εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού antenna το «Πρωινό» με αφορμή το έθιμο του «Γενίτσαρου και της Μπούλας».

Η σύνδεση πραγματοποιήθηκε απότομα και δίχως την οργάνωση που όφειλε να έχει προβλέψει ο τηλεοπτικός σταθμός του Αμαρουσίου. Η άκομψη στάση του κ. Λιάγκα ξεκίνησε από την πρώτη στιγμή σχολιάζοντας το ρολόι της ΔΕΗ και την «μικρή» πόλη της Νάουσας. Λάθος του καναλιού είναι και η έλλειψη ακουστικού στον δήμαρχο της Νάουσας ώστε να έχει επικοινωνία με το στούντιο και να μπορέσει να απαντήσει στα ερωτήματα των παρουσιαστών. Εκεί όμως που ο κ. Λιάγκας είναι αδικαιολόγητος είναι στην φράση του «Αν δώσεις σε πολιτικό το μικρόφωνο δεν θα σταματήσει ποτέ.», είπε ο παρουσιαστής και στη συνέχεια άρχισε να φωνάζει: «Αφήστε τα τώρα! Όχι πολιτική δεν αντέχω! Κόφτε τον! Κόφτε τον δήμαρχο να δούμε τους ανθρώπους που χορεύουνε»!

kara1Να υπενθυμίσουμε πως ο κ. Λιάγκας στο παρελθόν έχει ασχοληθεί και  ο ίδιος με την πολιτική, καθώς το 2006 ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Βουλιαγμένης, ενώ το 2007 ήταν υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στο Νομό Λάρισας. Όπως και να θυμίσουμε πως το 2013 που βρισκόταν στο mega είχε αφιερώσει 8 λεπτά τηλεοπτικού χρόνου στο ιστορικό έθιμο της Νάουσας μέσα από την τότε εκπομπή του. Κλείνοντας οφείλουμε να τονίσουμε πως ο δήμαρχος Νάουσας κ. Καραμπατζός όταν αναφέρθηκε στο δημοτικό συμβούλιο στην τηλεοπτική σειρά «Εκδρομή» του antenna που τα γυρίσματα της γίνονται στην πόλη της Νάουσας ανέφερε πως: «Μέσα στο πακέτο ανταποδοτικών εκτός της παρουσίασης της περιοχής στους τίτλους της σειράς, θα βγούμε κάποια στιγμή στον antenna και για το καρναβάλι αλλά και για άλλες εκδηλώσεις που θα γίνουν στην περιοχή».

Τα συμπεράσματα του από την όλη στάση των παρουσιαστών του πρωινού, μπορεί να τα βγάλει ο κάθε πολίτης της Νάουσας. Το θέμα είναι πως την επόμενη φορά που ένας τηλεοπτικός σταθμός θα θελήσει να παρουσιάσει την πόλη της Νάουσας και τα δρώμενα αυτής, να σκεφτούμε πολύ καλά για τον χρόνο, την ποιότητα και την συμπεριφορά των ανθρώπων που επιλέγουμε να διαφημίσουμε την πόλη μας.

http://www.youtube.com/watch?v=ByWpI9efK-8
 

inaoussa.gr - All Rights Reserved