Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

deyan.gr: Μια «βαλτωμένη» υπόθεση PDF Εκτύπωση E-mail
Articles | Μονιμες στηλες
Συντάχθηκε απο τον/την Σερδαρίδη Σωτήρη on Παρασκευή, 24 Ιανουάριος 2014 01:00   

deuangrΜε αφορμή την απόφαση του δημοτικού συμβουλίου να προχωρήσει στην «Τηλεματική Διαχείριση απορριμματοφόρων», ένα εργαλείο ενημέρωσης και εξυπηρέτησης των πολιτών του δήμου Νάουσας μέσα από το διαδίκτυο, ερωτηματικά γεννά η «παγωμένη» ιστοσελίδα της Δ.Ε.Υ.Α.Ν.

Όπως ίσως να έχετε διαπιστώσει όσοι έχετε προσπαθήσει να επισκεφθείτε- ενημερωθείτε μέσα από το (deyan.gr) η ιστοσελίδα της Δημοτικής  Επιχείρησης  Ύδρευσης και Αποχέτευσης Νάουσας είναι πλήρως εγκαταλελειμμένη τουλάχιστον τους τελευταίους 15 μήνες. Σε μια εποχή που οι πολιτικοί άρχοντες του τόπου υπόσχονται τον ερχομό της ανάπτυξης στην χώρα μέσα από τις νέες τεχνολογίες και τις καινοτόμες προσπάθειες γύρω από τον χώρο της εξέλιξης το (deyan.gr) αποδεικνύει περίτρανα πως δεν αρκούν τα λόγια και τα μεγαλεπήβολα σχέδια.  Η ενημέρωση που οφείλει να παρέχει η Δ.Ε.Υ.Α.Ν στους πολίτες της Νάουσας μέσα από την ιστοσελίδα της  οφείλει να είναι  η αρμόζουσα για την «πόλη του νερού». Ενδεικτικό της αδιαφορίας είναι πως στο μόνο κείμενο που περιέχει  το Διοικητικό  Συμβούλιο σύμφωνα πάντα με την ιστοσελίδα απαρτίζεται από τους  κυρίους: Παπαδόπουλος Κων/νος  – Πρόεδρος,  Μαραντίδης Παναγιώτης, Φουντούλης Γεώργιος, Λαζαρίδου Δέσποινα, Γρηγορόπουλος Αντώνιος, Μπλιάτκας Θωμάς, Πέϊος  Νικόλαος, Ζήμνας Θωμάς, Λουμπουρδή Σταυρούλα.

deuan1Αν και στην υπάρχουσα ιστοσελίδα προέβλεψαν την δημιουργία κατηγοριών και υποκατηγοριών αυτές παραμένουν για χρόνια κενές, αφού κανείς δεν μπαίνει στον κόπο να τις ενημερώσει τόσο σχετικά με τα δελτία τύπου-τις προκηρύξεις αλλά ακόμη και για τις διακοπές νερού από την Δ.Ε.Υ.Α.Ν. Σε αντίθεση με τον επίσημο διαδικτυακό χώρο του δήμου Νάουσας που ο πολίτης μπορεί να βρει άμεσα τις πληροφορίες που τον ενδιαφέρουν, στο deyan.gr το μόνο που θα καταφέρει είναι να κάνει μια τρύπα στο νερό. Με μεγάλη μας έκπληξη διαπιστώσαμε πως οι αντίστοιχες ιστοσελίδες του δήμου Βέροιας  (deyav.gr) και Αλεξάνδρειας (deyaal.gr) λειτουργούν και ενημερώνουν για τις δράσεις των εκεί δημοτικών επιχειρήσεων ύδρευσης σε τακτά χρονικά διαστήματα όπως οφείλουν άλλωστε. Ελπίζουμε οι υπεύθυνοι του δήμου Νάουσας να πράξουν αυτά που οφείλουν ώστε να υπάρχει ροή και ενημέρωση για  τα θέματα γύρω από το νερό της Νάουσας μέσα από το deyan.gr. Η τεχνολογία είναι εδώ για να μας λύσει τα χέρια… Ελπίζουμε το πρόγραμμα της «Τηλεματική Διαχείριση απορριμματοφόρων»,  να μην έχει την κατάληξη του deyan.gr και να αποτελέσει χρήσιμο βοήθημα στο μέλλον για τους «τεχνολογικά μυημένους» πολίτες της Νάουσας.

spondi
 

inaoussa.gr - All Rights Reserved