Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

«Σορός» από δημοσιεύματα για την δωρεά πετρελαίου στα σχολεία της Νάουσας PDF Εκτύπωση E-mail
Articles | Μονιμες στηλες
Συντάχθηκε απο τον/την Σερδαρίδη Σωτήρη on Παρασκευή, 13 Δεκέμβριος 2013 21:15   

sorosp1Με αφορμή την αρνητική απάντηση του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων Νάουσας στην πρόθεση του Open Society Foundations να χορηγήσει πετρέλαιο θέρμανσης στα σχολεία του δήμου, ξέσπασε «πόλεμος » στα ειδησεογραφικά γραφεία όλης της χώρας.

Ραδιόφωνα, εφημερίδες, τηλεοράσεις και όλος ειδησεογραφικός χώρος του internet έβαλε στο προσκήνιο την μικρή Νάουσα. Η απόφαση της μη αποδοχής πετρελαίου θέρμανσης από τον μεγιστάνα κ. Σόρος βρήκε συμμάχους και πολέμιους και ξαφνικά η Νάουσα ξανά έγινε ηρωική για κάποιος, ηλίθια για άλλους. Από τις δηλώσεις του δήμου και του συλλόγου γονέων έτρεξαν να επωφεληθούν κάθε είδους τυχοδιώκτες της ενημέρωσης και να διαλέξουν στρατόπεδο υπέρ ή κατά του κ. Σόρος. Με πάθος και οι δύο πλευρές (δήμος-σύλλογος γονέων) τάχθηκαν υπέρ των αποφάσεων τους, ξεχνώντας πως το ζήτημα δεν είναι να προβληθεί στο πανελλήνιο το ίδρυμα του  Open Society Foundations αλλά έχουν αξιοπρεπές συνθήκες μάθησης τα παιδιά μας στα σχολεία της Νάουσας… Η πλευρά του δήμου αδικαιολόγητα και με μεγάλη καθυστέρηση ενημέρωσε για τις επαφές με το ίδρυμα σου κ. Σόρος τον σύλλογο γονέων και ο σύλλογος γονέων αδικαιολόγητα για το συγκεκριμένο θέμα μίλησε για ανθελληνισμό του κ. Σόρος βρίσκοντας μάλιστα συμπαραστάτη ακόμα και την «Χρυσή Αυγή». Για ένα θέμα που θα μπορούσε να λυθεί σε μια κατάδυαν συνάντηση των εμπλεκομένων φορέων, βγήκαν βορά στα όρνεα  τα προβλήματα θέρμανσης στα σχολεία της Νάουσας. Η κυβέρνηση βγήκε από την υποχρέωση δίνοντας 66.000 ευρώ ως έκτακτη ενίσχυση και έβγαλε την ουρά της απ’ έξω.

Μείναμε λοιπόν υπέρμαχοι και αντίθετοι του κ. Σόρος να ανταλλάσουμε βαρείς χαρακτηρισμούς και να προκαλούμε όλη  την χώρα να πάρει θέση υπέρ ή κατά του κ. Σόρος. 4 χρόνια τώρα παλεύουμε να κρατήσουμε το νοσοκομείο Νάουσας ζωντανό και δεν έχει ενδιαφερθεί κανείς… Μήπως θα έπρεπε ο δήμος Νάουσας να ζητήσει την στήριξη του ιδρύματος του κ. Σόρος, να αντιδράσουν γιατροί-νοσηλευτές-ασθενείς να γίνει πρώτο θέμα στις ειδήσεις και να ενδιαφερθεί κάποιος για την κατάντια αυτής της πόλης;

mamoutzis 

inaoussa.gr - All Rights Reserved