Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το μοναδικό δέσιμο των παικτών του μπασκετικού Ζαφειράκη Νάουσας PDF Εκτύπωση E-mail
Articles | Μονιμες στηλες
Συντάχθηκε απο τον/την Σερδαρίδη Σωτήρη on Τρίτη, 01 Νοέμβριος 2016 18:40   

paneΕπανειλημμένα μέσα από το inaoussa.gr έχουμε καταγράψει τις ιδιαίτερες σχέσεις που έχουν προκύψει μέσα στο τμήμα basket του Ζαφειράκη Νάουσας.

Γιορτές, καζάνια, ευχάριστες αλλά και δυσάρεστες στιγμές βρίσκουν τους αθλητές και τους ανθρώπους της ομάδας πάντα μαζί. Το απόγευμα του Σαββάτου, στην λήξη του πρώτο ημιχρόνου ο πολυτιμότερος παίκτης της φετινής ομάδας ο Βασίλης Τσακίρης βρέθηκε στο παρκέ. Αμέσως σύσσωμος ο πάγκος της ομάδας βρέθηκε πάνω από αθλητή του συλλόγου μας που έδειχνε να υποφέρει. Ο Βασίλης Τσακίρης που με την εμπειρία του και το μεγάλο μπασκετικό του ταλέντο βοηθά τα μέγιστα τόσο από την πλευρά του αθλητή όσο και από την πλευρά του προπονητή στα τμήματα υποδομής του συλλόγου, παρέμεινε στο γήπεδο μέχρι την λήξη του παιχνιδιού.


Στο τέλος αυτού η ομάδα της Νάουσας συνηθίζει να φωνάζει το καθιερωμένο «Ζαφειράκης» στο κέντρο του γηπέδου, αυτήν την φορά όμως το φώναξε μπροστά από τον πάγκο ώστε να συμμετέχει σε αυτό και ο Βασίλης Τσακίρης. Η θλάση που υπέστη κατά την διάρκεια του αγώνα θα τον κρατήσει εκτός γηπέδου για το επόμενο διάστημα και ευχή όλων όσων αγαπούν το μπάσκετ είναι να το δουν σύντομα και πάλι στο παρκέ.


Δυστυχώς τα πράγματα είναι πιο άσχημα για τον Γιώργο Σημαιοφορίδη της ομάδας της Έδεσσας, που υπέστη ρήξη αχίλλειου τένοντα και πιθανότατα θα μείνει εκτός για ολόκληρη την φετινή χρονιά. Να σημειώσουμε πως οι φίλαθλοι που βρέθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου στο κλειστό γυμναστήριο Νάουσας χειροκρότησαν τον Γιώργο Σημαιοφορίδη αναγνωρίζοντας του, την αγάπη του για το μπάσκετ και το ταλέντο του σε αυτό, άλλωστε το απέδειξε και με την συμμετοχή του θερινό τουρνουά μπάσκετ του Αγίου Νικολάου Νάουσας.

staloft 

inaoussa.gr - All Rights Reserved