Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Νέα δωρεά του Συλλόγου Φίλων Νοσοκομείου Νάουσας PDF Εκτύπωση E-mail
Articles | Αναγνωστες
Συντάχθηκε απο τον/την inaoussa on Πέμπτη, 04 Οκτώβριος 2018 17:56   

nosΟ Σύλλογος Φίλων Νοσοκομείου Νάουσας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώνει την αγορά ενός συστήματος Σχισμοειδούς Λυχνίας. Χάρη στις φιλότιμες προσπάθειες των μελών και φίλων του συλλόγου μας, το σύστημα αυτό αποτελεί προσφορά του συλλόγου στην Οφθαλμολογική Κλινική του Νοσοκομείου Νάουσας, το οποίο έχει ήδη παραγγελθεί και θα παραδοθεί στις αρχές του 2019.

Το υπερσύγχρονο αυτό σύστημα τελευταίας τεχνολογίας προορίζεται να αντικαταστήσει το υπάρχον σύστημα ηλικίας 24 ετών. Το σύστημα Σχισμοειδούς Λυχνίας αποτελεί βασικό διαγνωστικό όργανο ενός οφθαλμιάτρου, με τη βοήθεια του οποίου ο ιατρός μπορεί να πραγματοποιεί βιομικροσκοπική εξέταση των ματιών. Το σύστημα προσφέρει τη δυνατότητα υψηλής μεγέθυνσης των τμημάτων του οφθαλμού, παρέχοντας τη δυνατότητα στον ιατρό να διαγνώσει παθήσεις του κερατοειδούς, της κόρης, της ίριδας, του φακού, καθώς και τυχόν μολύνσεις.

Ο Σύλλογος θα ήθελε να ευχαριστήσει για ακόμη μία φορά τα μέλη και φίλους του Συλλόγου για την ανιδιοτελή και συστηματική προσφορά τους προς όφελος της υγείας των συμπολιτών μας.

Με εκτίμηση,
Ο Σύλλογος Φίλων Νοσοκομείου Νάουσας 

inaoussa.gr - All Rights Reserved