Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Αυτονομία-Ζητείται Ηγέτης-Του Σούγγαρη Αλέκου PDF Εκτύπωση E-mail
Articles | Αναγνωστες
Συντάχθηκε απο τον/την inaoussa on Τετάρτη, 10 Ιανουάριος 2018 17:28   

siouΑυτονομία είναι η λέξη που θα ελευθερώσει όλες τις παραγωγικές δυνάμεις του τόπου μας, ώστε να δημιουργήσουμε ένα αναπτυξιακό ΣΟΚ αξιοποιώντας την ακίνητη περιουσία του Δήμου μας και βάζοντας μπροστά την ατμομηχανή της ανάπτυξης στον αγροτικό τομέα στον τουριστικό τομές και στην μεταποίηση των προϊόντων.

ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ είναι η λέξη που θα βγάλει «ΤΟ ΚΑΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΑΣΠΗ», από την λάσπη της ανεργίας, της φτώχειας, της μιζέριας που μαστίζει τη Νάουσά μας και τους συμπολίτες μας. Εδώ επιβάλλεται να παίξει καθοριστικό ρόλο η Δημοτική Αρχή και αυτό το λέω γιατί η κεντρική εξουσία και όλες οι προηγούμενες κυβερνήσεις μέχρι σήμερα αυτό που έκαναν ήταν να ισοπεδώνουν στον βωμό της παγκοσμιοποίησης την εργατική τάξη, όλα τα ασφαλιστικά ταμεία, τους επαγγελματίες, ακόμα και τους αγρότες εφαρμόζοντας το εμπάργκο. Ζητείται ηγέτης λέω συνεχώς γιατί ο Δήμος μας έχει στα χέρια του πολλά εργαλεία που μπορούν να σηκώσουν την Νάουσά μας όρθια και ένα από αυτά είναι η τουριστική βιομηχανία που αν αξιοποιηθεί σωστά τότε θα λυθεί το πρόβλημα της ανεργίας όλων των πολιτών που έφυγαν και ψάχνουν αλλού δουλειά. Αυτό το πιστεύω βαθειά μέσα μου γιατί εκεί που δεν μπόρεσε να κάνει κακό η παγκοσμιοποίηση και το εμπάργκο της Ευρωπαϊκής Ένωσης είναι στην τουριστική βιομηχανία, αλλά το είπα και θα το λέω συνεχώς ώσπου να το ακούσει η Δημοτική Αρχή, πως η τουριστική βιομηχανία χωρίς μεγάλα ξενοδοχεία δεν γίνεται και εδώ πρέπει να αναλάβει δράση ο  Δήμος μας, για να γίνει αυτό που έγραψα και στα προηγούμενα άρθρα μου. Να απομακρυνθεί  ο στρατός από την Άγιο Νικόλαο και στην θέση του να γίνει ένα μεγάλο ξενοδοχείο ευρωπαϊκών προδιαγραφών από επενδυτές με ΣΤΟΧΟ ΤΟΝ ΑΘΛΟΤΟΥΡΙΣΜΟ, ώστε να έχουμε τουριστική περίοδο 12 μήνες τον χρόνο φιλοξενώντας μεγάλους αθλητικούς συλλόγους, ποδοσφαίρου, μπάσκετ, τένις, κολύμβησης, ορειβασίας, ορεινών δραστηριοτήτων και γενικά  του αθλητικού φάσματος.

Είμαι σίγουρος και πάλι θα το πω, αν η Δημοτική Αρχή ασχοληθεί με την τουριστική βιομηχανία η Νάουσά μας και οι συμπολίτες μας θα θυμηθούν τις καλές εποχές της πόλης μας, όταν δούλευαν όλα τα εργοστάσια και ήταν ανοιχτά όλα τα μαγαζιά.

Φίλοι και φίλες Ναουσαίοι και Ναουσαίες . Η ταπεινή μου γνώμη είναι πως θα πρέπει να προσέξουμε παρά πολύ ποιους Δημοτικούς κυβερνήτες θα πρέπει να στείλουμε στον Δήμο μας για να μας κυβερνήσουν, θα ψηφίσουμε αυτούς σαν τους σημερινούς που για όραμα, στόχους και ιδανικά είχανε μόνον να ασχοληθούν με έργα βιτρίνας όπως οι παιδικές χαρές, οι σκουπιδοτενεκέδες που και αυτά χρειάζονται, ή άξιους Ναουσαίους μεγάλους και νέους με όραμα, στόχους και ιδανικά ώστε να σηκώσουν όρθια την Νάουσα και να την βγάλουν από το τέλμα της ανεργίας, της φτώχειας και της μιζέριας.

«Υ.Γ  Ο Δήμαρχος ψηφίζεται από τους πολίτες μιας πόλης για να ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ τους πολίτες της πόλης, που το λέει και η λέξη, να ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ άρα  είναι ο ΥΠΗΡΕΤΗΣ της πόλης και των πολιτών και όχι ο άρχοντας της πόλης»

Σούγγαρης Α. Εργάτης των Κλωστηρίων Ναούσης αλλά με πολλή αγάπη για τον τόπο του. 

inaoussa.gr - All Rights Reserved