Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Η απόλυτη εμπειρία χαλάρωσης και spa στο ΝΑΝΑ HAIR SALON-Η Τελετουργία Μαλλιών Boosters Fusio Dose PDF Εκτύπωση E-mail
Articles | Nana Hair Salon
Συντάχθηκε απο τον/την inaoussa on Τετάρτη, 15 Μάιος 2019 11:25   

fuΜια  πολυτελή εμπειρία χαλάρωσης, ευεξίας και περιποίησης των μαλλιών σας, σας προσφέρει καθημερινά το ΝΑΝΑ HAIR SALON της κας. Νανάς Σίνου.

Στον εξαιρετικά διαμορφωμένο χώρο του, που αποτελεί την επιτομή των σύγχρονων κομμωτηρίων το  ΝΑΝΑ HAIR SALON μετατρέπει την επίσκεψη σας σε αυτό σε μια απόλυτη εμπειρία χαλάρωσης, ενημέρωσης και θεραπείας.


Ποιος είπε ότι χαλάρωση = SPA; Το κομμωτήριο salon e/motion του NANA HAIR SALON σας προσκαλεί για την απόλυτη χαλάρωση στο λουτήρα, με μοναδικές τελετουργίες και μασάζ του τριχωτού, αλλά και του αυχένα. Θεραπεία και απόλαυση μαζί! Οι θεραπείες αλλά και το απλό λούσιμο μεταμορφώνονται σε τελετουργίες, στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο RELAX SPAce με την απαραίτητη συνοδεία χαλαρωτικής μουσικής και μασάζ.

Τελετουργία Μαλλιών Boosters Fusio Dose


Την ιδιαίτερη τιμή και χαρά να φιλοξενεί στις εντυπωσιακές προθήκες του το Fusio-Dose έχει το NANA HAIR SALON

Το Fusio-Dose περιποιείται και μεταμορφώνει άμεσα τα μαλλιά σας, για αποτελέσματα που διαρκούν. Μάθετε περισσότερα για το Fusio-Dose και επισκεφθείτε ένα κομμωτήριο κοντά σας για μια προσωποποιημένη διάγνωση των μαλλιών σας.

Άμεση μεταμόρφωση

Τα boosters, πέντε συμπυκνωμένες συνθέσεις περιποίησης, συνδυάζονται με τα concentrates, τέσσερα πανίσχυρα ενεργά συστατικά, προσφέροντας πολλαπλούς συνδυασμούς προσωποποιημένης περιποίησης για άμεση μεταμόρφωση των μαλλιών που διαρκεί.


Το 1ο επαγγελματικό hairlab από την Kérastase

Τα συμπυκνώματα και τα boosters είναι στο επίκεντρο ενός νέου συστήματος, σε ένα πραγματικό επαγγελματικό bar για τη δημιουργία των καλύτερων μιγμάτων περιποίησης, που είναι αφιερωμένο στην προσωποποιημένη περιποίηση Fusio-Dose. Η “ιδανική” επιλογή περιποίησης μαλλιών, στην καρδιά του κομμωτηρίου για τις πολυάσχολες, απαιτητικές γυναίκες θα πάρει μόλις 5 λεπτά.


Η εμπειρία του Fusio-Dose σας ακολουθεί και στο σπίτι

Fusio Dose Homelab Για Το Σπίτι

Από την πολυτέλεια του NANA HAIR SALON στην άνεση του σπιτιού, η Kérastase παρουσιάζει το Fusio-Dose HomeLab, το οποίο σας προσφέρει τη μεταμόρφωση που υπόσχεται το Fusio-Dose σε μια πρακτική συσκευασία.

Καθ΄όλη την διάρκεια παραμονή σας στο NANA HAIR SALON το εξειδικευμένο προσωπικό του μπορεί να σας καθοδηγήσει πλήρως για τις ανάγκες του τριχωτού της κεφαλής σας και παράλληλα να σας προτείνει μέσα από μια ευρεία γκάμα κορυφαίων επιλογών τα κατάλληλα για εσάς προϊόντα, για υγιή και εντυπωσιακά μαλλιά.

Δείτε ακόμα: NANA HAIR SALON 

inaoussa.gr - All Rights Reserved