Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Στην κορυφή της κομμωτικής αλλά και της τεχνολογικής εξέλιξης το NANA HAIR SALON PDF Εκτύπωση E-mail
Articles | Nana Hair Salon
Συντάχθηκε απο τον/την inaoussa on Τρίτη, 30 Οκτώβριος 2018 14:38   

othΗ συνεχής ενημέρωση, η δυναμική παρουσία και η εναρμόνιση με τις νέες  εξελίξεις στον κομμωτικής τέχνης, αποτελεί σημαντικότατο κομμάτι της καθημερινότητας στο NANA HAIR SALON.

Με μεγάλη διάθεση και όρεξη για να αφουγκραστούμε τις διεθνής επιταγές της μόδας αλλά και τις εξέλιξης ακολουθούμε πιστά την ροή της παγκόσμιας ελίτ στο χώρο της κομμωτικής τέχνης αλλά και στις υπηρεσίες που παρέχουμε στους φίλους μας.

Το πέρας του χρόνου και η ραγδαία εξέλιξη της τεχνολογίας μας οδήγησε σε μια ακόμα προσθήκη στο ανανεωμένο μας κατάστημα.


Το NANA HAIR SALON εξοπλίστηκε με οθόνη υψηλής ευκρίνειας που κοσμεί πλέον την πρόσοψη του καταστήματος μας. Σε αυτήν μπορείτε να παρακολουθήσετε όλα τα νέα προϊόντα που καταφθάνουν στις προθήκες του NANA HAIR SALON αλλά και τους τρόπους χρήσης και εφαρμογής τους.


Παράλληλα μπροστά από τα μάτια σας περνούν όλες οι νέες τάσεις της παγκόσμιας κομμωτικής σκηνής αλλά και δικές μας μοναδικές δημιουργίες από αγαπημένες μας φίλες.


Ακόμα στην οθόνη υψηλής ευκρίνειας υπάρχουν πληροφορίες για τις ώρες λειτουργίας και πληροφορίες επικοινωνίας (τηλέφωνα, facebook, instagram) ώστε να ακολουθείτε και εσείς από τις συσκευές σας το NANA HAIR SALON.


Η προσπάθεια μας να σας χαρίσουμε ένα ευχάριστο διάστημα παραμονής στους ολοκαίνουργιους χώρους μας συνεχίζεται εντός του καταστήματος, όπου κατά την διάρκεια της παραμονής σας μπορείτε να παρακολουθήσετε σε μια ακόμα οθόνη μας, τεχνικές και προτάσεις από τους μεγαλύτερους επαγγελματίες του χώρου της κομμωτικής παγκοσμίως.


Εμπνευστείτε από τις προτάσεις και τις επιλογές του και συνεργασία με το καταξιωμένο προσωπικό του NANA HAIR SALON, αποκτήστε το κούρεμα ή το χτένισμα που πάντα επιθυμούσατε. 

inaoussa.gr - All Rights Reserved