Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ανακαλύψτε τη σειρά Source Essentielle της L'Oréal Professionnel στο ΝΑΝΑ HAIR SALON PDF Εκτύπωση E-mail
Articles | Nana Hair Salon
Συντάχθηκε απο τον/την inaoussa on Τρίτη, 09 Οκτώβριος 2018 16:22   

souΓια πρώτη φορά η δύναμη της φύσης συνδυάζεται με τις επαγγελματικές συνθέσεις στη σειρά Source Essentielle, χαρίζοντας μια μοναδική εμπειρία περιποίησης των μαλλιών και μπορείτε να το βρείτε στο ΝΑΝΑ HAIR SALON.

Η σειρά Source Essentielle Natural & vegan σύνθεση  περιλαμβάνει έως 100% συστατικά φυσικής προέλευσης. Για να δημιουργήσουν τη Source Essentielle, τα Εργαστήρια L’Oréal χρειάστηκε να αντιμετωπίσουν ποικίλες προκλήσεις: έπρεπε να συνδυάσουν τη Φυσική Προέλευση με την αποτελεσματικότητα, αλλά και να δημιουργήσουν μια σύνθεση στην οποία τα φυτικά συστατικά θα αιωρούνταν μέσα στο προϊόν. Ένα διπλό επίτευγμα, όμοιο ενός πραγματικού έργου τέχνης που φιλοξενεί στις προθήκες του το ΝΑΝΑ HAIR SALON.

nana

ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΣΤΙΣ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

Καλέντουλα, λεβάντα, γιασεμί, ελίχρυσος και φύλλα ακακίας… Η L' Oréal Professionnel έχει ενσωματώσει μοναδικά επιλεγμένα άνθη και φύλλα σε κάθε ένα από τα Source Essentielle σαμπουάν και λάδια. Για να εξασφαλιστεί η συμβατότητα των συστατικών με τη σύνθεση αλλά και η διατήρήση τους σε αυτή, τα εργαστήρια της L'Oréal ανέπτυξαν μια ιδιαίτερα απαιτητική διαδικασία. Τα άνθη και τα φύλλα πρέπει να διατηρούνται ομοιόμορφα σε όλη τη σύνθεση, έτσι οι ερευνητές δημιούργησαν μια νέα τεχνική, ένος είδος αόρατου πλέγματος μέσα στο προϊόν, που εξασφαλίζει αυτό το αποτέλεσμα. Το προσωπικό του ΝΑΝΑ HAIR SALON θα σας κατατοπίσει πλήρως για την σύνθεση των προϊόντων.

nana

ΕΞΥΠΝΗ ΚΑΙ ECO-FRIENDLY ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΣΑΜΠΟΥΑΝ

Η συσκευασία του σαμπουάν έχει σκόπιμα τετράγωνο σχήμα ώστε να χωράει τη μέγιστη δυνατή ποσότητα προϊόντος, με τη λιγότερη δυνατή χρήση πλαστικού. Χάρη στο σχήμα τους, τα προϊόντα στοιβάζονται ιδανικά, με αποτέλεσμα να παλετοποιούνται άρτια, καταλαμβάνοντας το λιγότερο δυνατό χώρο.

nana

ΕΠΑΝΑ-ΓΕΜΙΣΤΕ ΤΑ ΣΑΜΠΟΥΑΝ ΣΑΣ ΣΤΟ ΝΑΝΑ ΗΑΙR SALON

Η σειρά Source Essentielle σας δίνει τη δυνατότητα να επανα-γεμίσετε τα σαμπουάν στο κομμωτήριο. Έτσι, περιορίζεται η χρήση του πλαστικού.

Η Source Essentielle, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε στο κομμωτήριο από τους επαγγελματίες είτε στο σπίτι από τις γυναίκες, αποτελείται από 4 σειρές προϊόντων, κάθε μία εκ των οποίων ανταποκρίνεται σε συγκεκριμένες ανάγκες των μαλλιών: μαλλιά κανονικά, ξηρά, βαμμένα, και ευαίσθητο τριχωτό.

Επισκεφθείτε το ΝΑΝΑ HAIR SALON και γνωρίστε από κοντά την σειρά Source Essentielle της L'Oréal Professionnel

Δείτε ακόμα: NANA HAIR SALON 

inaoussa.gr - All Rights Reserved