Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Botanéa: Η νέα φιλοσοφία χρώµατος στο NANA HAIR SALON PDF Εκτύπωση E-mail
Articles | Nana Hair Salon
Συντάχθηκε απο τον/την inaoussa on Πέμπτη, 27 Σεπτέμβριος 2018 18:58   

botΤο ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένο σε θέματα οικολογίας και σεβασμού του πλανήτη και της φύσης NANA HAIR SALON, γνώρισε από την πρώτη στιγμή την Vegan & Natural διάθεση της L’Oreal Professionnel και πλέον φιλοξενεί την Botanéa: Την φυτική βαφή που σέβεται την ποιότητα της τρίχας & χαρίζει εξατοµικευµένο χρώµα που διαρκεί.

H µαζική στροφή προς την φυσικότητα είναι γεγονός. ∆εν πρόκειται για µια µόδα, αλλά για µια στάση ζωής. Η φύση ήταν πάντα πρωτοπόρος και όλα τα αγαθά που µπορούν να παραχθούν από αυτή εκτιµώνται και το πιο σηµαντικό από όλα, επιλέγονται ανάµεσα από τα άλλα. Σήµερα είµαστε πιο ευαισθητοποιηµένοι, όχι µόνο προς αυτά που καταναλώνουµε, αλλά προς τον τόπο που ζούµε. Εκτιµάµε τον πλανήτη περισσότερο από ποτέ και η µαζική στροφή προς τα φυσικά προϊόντα είναι µια κίνηση που εκφράζει µια καινούργια νοοτροπία.

bot

Οι καταναλωτές σήµερα, είναι πιο ενεργοί από ποτέ. Αυτό σηµαίνει ότι ψάχνουν το καλύτερο, ενηµερώνονται και επιλέγουν πιο αυστηρά. Αυτός είναι και ο λόγος που πολλοί στρέφονται στα vegan προϊόντα, δηλαδή στις φυσικές εναλλακτικές συνθέσεις. Ο καταναλωτής θέλει να γνωρίζει τα υλικά που συνθέτουν το προϊόν που κρατάει στα χέρια του. Η γνώση είναι δύναµη και στα νέα προϊόντα της L’Oréal Professionnel, αυτή η γνώση δεν µένει κρυφή από κανέναν.

bot

botBotanéa: Η νέα φιλοσοφία χρώµατος στο κοµµωτήριο

Από τα συστατικά που συλλέγονται στην Ινδία µέχρι τα εργαστήρια, η L’Oréal Professionnel συγκέντρωσε ό,τι καλύτερο έχει να προσφέρει η φύση και η επιστηµονική έρευνα, για να δηµιουργήσει τη Botanéa, την 100% φυτική και vegan βαφή σε µορφή πούδρας, µε επαγγελµατικό αποτέλεσµα. Πρωταγωνιστές της βαφής είναι 3 φυτά από την Ινδία και αποτελούν τον λόγο που η Botanéa είναι µια νέα φιλοσοφία στο χρώµα των µαλλιών. Οι 3 φυτικές πούδρες Botanéa περιέχονται σε διαφανείς κύβους, που επαναγεµίζονται. Η φυτική βαφή σέβεται την ακεραιότητα της τρίχας και χαρίσει µόνιµο χρώµα µε διάρκεια. Χάρη στην εξειδίκευση του επαγγελµατία κοµµωτή, τα τρία συστατικά της Botanéa συνδυάζονται, για να δηµιουργηθεί ένα µοναδικό & εξατοµικευµένο αποτέλεσµα σε κάθε γυναίκα.

Η φυτική βαφή που σέβεται την ποιότητα της τρίχας & χαρίζει εξατοµικευµένο χρώµα που διαρκεί

Στην καρδιά της νέας βαφής βρίσκονται τρία συστατικά που επιλέχθηκαν µε µεγάλη προσοχή και αναγνωρίστηκαν ως ιδανικά για να πρωταγωνιστήσουν στην σύνθεση. Η Cassia, η Henna και το Indigo, µε καταγωγή την Ινδία, είναι τα µεγάλα µυστικά της Botanéa, τα οποία όταν αποξηραίνονται και αφού ενωθούν µε το νερό, µεταµορφώνονται σε υπέροχο χρώµα.

bot

Henna

Τα φύλλα της απελευθερώνουν τις ζεστές χάλκινες χρωστικές που ενδείκνυνται για ξανθές µε σκούρα ή χάλκινη βάση.

Indigo

Μια ισχυρή φυτική χρωστική που λαµβάνεται από το φυτό Indigofera Tinctoria, το οποίο καλλιεργείται στη νότια Ινδία. Τα φύλλα του απελευθερώνουν µπλε έως βιολετί χρωστικές, οι οποίες ενδείκνυνται για µαλλιά µε καστανή και σκούρα βάση και για να διευρύνουν την παλέτα των φυσικών και ψυχρών αποχρώσεων.

Cassia

Γνωστή και ως «ουδέτερη Henna», δεν έχει ιδιότητες βαφής. Λαµβάνεται από το φυτό Senna Alexandrina της ποικιλίας Angustifolia που καλλιεργείται σε διάφορες περιοχές της Ινδίας και επιλέχθηκε από τα Ερευνητικά Εργαστήρια της L’Oréal, για να χρησιµοποιείται ως ρυθµιστικός παράγοντας και παράγοντας για λάµψη.

bot

Η φυτική βαφή της L’Oréal Professionnel επιτρέπει στον κοµµωτή να δηµιουργεί µια ευρεία παλέτα αποχρώσεων και να τις εξατοµικεύει για κάθε πελάτισσα. Μόνο τρία φυτικά συστατικά για ένα πραγµατικά προσωποποιηµένο αποτέλεσµα, από ανοιχτό ξανθό µέχρι σκούρο καστανό. Έτσι, ο κοµµωτής γίνεται ο απόλυτος ενορχηστρωτής µιας νέας υπηρεσίας χρώµατος στο κοµµωτήριο.

Τρία φυτά που αποξηραίνονται, γίνονται απαλή πούδρα και αφού ενωθούν µε το νερό, µεταµορφώνονται σε υπέροχο χρώµα. Για την απόδοση του χρώµατος και την απόχρωση παίζουν ρόλο δύο παράγοντες:

Το οξυγόνο της ατµόσφαιρας που µεταµορφώνει τα χρωµατικά, ενεργά συστατικά µε το που έρχονται σε επαφή µε τον αέρα και επηρεάζει το αποτέλεσµα για τις επόµενες µέρες

Η θερµοκρασία του νερού µε το οποίο θα αναµιχθεί η βαφή, που και αυτή µε την µεριά της έχει καθοριστικό ρόλο στο τελικό αποτέλεσµα.

Δείτε ακόμα: NANA HAIR SALON 

inaoussa.gr - All Rights Reserved