Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Μοναδικά αποτελέσματα σε χρώμα και ανταύγειες με την χρήση του σπόγγου της Demeral στο NANA HAIR SALON PDF Εκτύπωση E-mail
Articles | Nana Hair Salon
Συντάχθηκε απο τον/την inaoussa on Πέμπτη, 25 Ιανουάριος 2018 16:17   

demΤην ευκαιρία να απολαύσετε τις νέες τεχνικές στο χρώμα και τις ανταύγειες των μαλλιών σας προσφέρει το NANA HAIR SALON.

Η Νανά Σίνου και τα μέλη του NANA HAIR SALON ήταν προσκεκλημένα την Κυριακή στην επίδειξη της ιταλικής εταιρείας Demeral σε γνωστό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης.

Η εταιρεία Demeral παρουσίασε σε καταξιωμένους κομμωτές την νέα πρωτοποριακή τεχνική με σπόγγο που χαρίζει μοναδικά φυσικά αποτελέσματα σε χρώμα και ανταύγειες συγχρόνως.Εξαιρετικά φυσικά αποτελέσματα που θα σας καταπλήξουν από την πρώτη κιόλας εφαρμογή στο NANA HAIR SALON.


Στο NANA HAIR SALON με την χρήση του σπόγγου της Demeral μπορείτε να προβείτε στην επιθυμητή για εσάς αλλαγή στα μαλλιά σας, έχοντας ένα υπέροχο αποτέλεσμα που θα καταπλήξει τους πάντες.


Μην διστάσετε να ενημερωθείτε για την νέα τεχνική βαφής με σπόγγο από το προσωπικό του NANA HAIR SALON, που θα σας παρέχει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τον τρόπο εφαρμογής αλλά και τα νέα προϊόντα της Demeral.


Δες ακόμα: NANA HAIR SALON 

inaoussa.gr - All Rights Reserved