Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Πείτε ΝΑΙ στο χρώμα και δοκιμάστε το WELLAPLEX στο NANA HAIR SALON PDF Εκτύπωση E-mail
Articles | Nana Hair Salon
Συντάχθηκε απο τον/την inaoussa on Πέμπτη, 12 Οκτώβριος 2017 15:27   

nanaΤην πιο πρόσφατη καινοτομίας της Wella Professionals, το WELLAPLEX σας προκαλεί να δοκιμάσετε το NANA HAIR SALON.

Η αποκλειστική τεχνολογία του WELLAPLEX συμβάλλει στην αποκατάσταση των εσωτερικών δεσμών της τρίχας για πιο δυνατά μαλλιά κατά τη διάρκεια υπηρεσιών αποχρωματισμού και βαφής, ενώ παράλληλα χαρίζει το τέλειο ξάνοιγμα και χρώμα.

Το NANA HAIR SALON της Νανά Σίνου σας περιμένει να επιλέξουμε μαζί την κατάλληλη χρωματική απόχρωση που θα αναδείξει το προσωπικό σας ύφος και ιδιαίτερο style.

nana

Το WELLAPLEX που μπορείτε να εφαρμόσετε στο NANA HAIR SALON θα προστατεύσει την ποιότητα των μαλλιών, αφήνοντας τα με πιο υγιή αίσθηση, πιο δυνατά και πιο ευκολοχτένιστα σε κάθε υπηρεσία χρώματος ή αποχρωματισμού.


Το σύστημα Wellaplex περιλαμβάνει προϊόντα 3 σταδίων που διασφαλίζουν την ενδυνάμωση της τρίχας από την αρχή έως το τέλος:
Νο1 Bond Maker συμβάλλει στη δημιουργία δεσμών μέσα στην τρίχα, κατά τη
διάρκεια των υπηρεσιών αποχρωματισμού και βαφής.
No2 Bond Stabilizer ισχυροποιεί ακόμη περισσότερο τους δεσμούς της τρίχας, αποκαθιστά την ισορροπία του pH και ενδυναμώνει τη δομή των μαλλιών μετά τις χημικές εργασίες
No3 Hair Stabilizer για χρήση στο σπίτι μετά από μία υπηρεσία WELLAPLEX στο κομμωτήριο, που βοηθά τα μαλλιά να παραμείνουν δυνατά, λεία και απαλά μέχρι την επόμενη θεραπεία WELLAPLEX.

nana

Το ΣΥΣΤΗΜΑ OPTI pH εξασφαλίζει τη βέλτιστη διείσδυση των μορίων αποχρωματισμού και βαφής για τέλεια αποτελέσματα χρώματος και ξανοίγματος.

Το Ν°1 Bond Maker έχει pH αντίστοιχο με αυτό των προϊόντων ξανοίγματος και χρώματος εξασφαλίζοντας βέλτιστο ξάνοιγμα και διείσδυση των χρωστικών. Το Ν°2 Bond Stabilizer αποκαθιστά την ισορροπία του pH μετά τις χημικές εργασίες. Μαλλιά με πιο ισχυρή δομή χωρίς συμβιβασμούς στο αποτέλεσμα του ξανοίγματος ή της βαφής.

Εμπιστευτείτε τους «master» του είδους και αφεθείτε στα έμπειρα χέρια του εξειδικευμένου προσωπικού του NANA HAIR SALON

Δες ακόμα: NANA HAIR SALON 

inaoussa.gr - All Rights Reserved