Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Η Φάρμα Μπαντή, στην 27η Detropboutique (Διεθνή Έκθεση Τροφίμων, Ποτών, Μηχανημάτων, Εξοπλισμού και Συσκευασίας), στη Helexpo, Θεσσαλονίκη! PDF Εκτύπωση E-mail
Articles | Φάρμα-Μπαντή
Συντάχθηκε απο τον/την inaoussa on Παρασκευή, 23 Φεβρουάριος 2018 11:25   

fadeΗ επιχείρηση Φάρμα Μπαντή συμμετέχει στην 27η Detrop (Διεθνή Έκθεση Τροφίμων, Ποτών, Μηχανημάτων, Εξοπλισμού και Συσκευασίας), που θα διεξαχθεί 24-26 Φεβρουαρίου 2018 στις εγκαταστάσεις της Helexpo, στη Θεσσαλονίκη!

Θα βρίσκεται στο περίπτερο 12, Stand D1.

Η επιχείρηση θα παρουσιάσει στο επιχειρηματικό κοινό τα Μοσχαρίσια και Χοιρινά  Καπνιστά Αλλαντικά Φάρμα Μπαντή, τα οποία αποτελούνται από μοσχαρίσιο κρέας Φάρμα Μπαντή και χοιρινό κρέας από φάρμα της Ημαθίας. Όλα παράγονται σε αποκλειστική συνταγή Φάρμα Μπαντή και καπνίζονται φυσικά σε ξύλα οξιάς. Χωρίζονται σε δυο κατηγορίες:

«Αρχοντικά» Αλλαντικά, από ατόφια κομμάτια κρέατος

«Κλασικά» Αλλαντικά, που περιλαμβάνουν σαλάμια και λουκάνικα

Επίσης, υπό το brand name Αγρόκτημα Μπαντής, η επιχείρηση θα παρουσιάσει τις μαρμελάδες της, φτιαγμένες υπεύθυνα και παραδοσιακά, από φρούτα που παράγονται στο αγρόκτημα της οικογένειας Μπαντή.

www.agroktimabandis.gr

Όλα τα προϊόντα της επιχείρησης πωλούνται στο Κρεοπωλείο της Φάρμας Μπαντή καθώς και σε επιλεγμένα καταστήματα Βεροίας και Θεσσαλονίκης.

Ελάτε να γνωρίσετε τα προϊόντα της επιχείρησης Φάρμα Μπαντή!

Προϊόντα εξαιρετικής ποιότητος σε γεύση και ουσία!

www.farmabandi.gr, Νάουσα Ημαθίας, 2332021363, www.agroktimabandis.gr

«Από τη συμμετοχή στη Detropboutique 2017» 

inaoussa.gr - All Rights Reserved