Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΩΝ Ν. ΗΜΑΘΙΑΣ-ΟΛΟ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΓΩΓΟ PDF Εκτύπωση E-mail
Articles | Deals
Συντάχθηκε απο τον/την inaoussa on Τρίτη, 12 Μάρτιος 2019 15:31   

keaΗ Κοινοπραξία Συνεταιρισμών Νομού Ημαθίας με το νέο γραφείο της στη Νάουσα παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες για τον Παραγωγό της περιοχής μας σε όλη τη διάρκεια του έτους.

Με σιγουριά, γνώση και εμπειρία και φυσικά φθηνές τιμές, ο Παραγωγός έχει την εξασφάλιση ότι του παρέχονται ταχύτατα οι καλύτερες υπηρεσίες στις καλύτερες τιμές!

Οι δηλώσεις ΟΣΔΕ 2019 που θα ξεκινήσουν τις επόμενες ημέρες, όπως και οι άλλες υπηρεσίες (μεταβιβάσεις δικαιωμάτων, ενοικιαστήρια, επιστροφές ΦΠΑ, κτηματολόγιο, χρηματοδότηση νέων αγροτών, μελέτες, προγράμματα, επιδοτήσεις κλπ) είναι εργασίες που το νέο γραφείο της Κοινοπραξίας στο κέντρο της Νάουσας παρέχει σε κάθε Αγρότη - Παραγωγό, δίνοντας του την ευκαιρία να τις διεκπεραιώσει εύκολα, γρήγορα, αξιόπιστα και οικονομικά.

Τώρα ο Παραγωγός γνωρίζει που να απευθυνθεί για να έχει τη σιγουριά ότι όλο τον χρόνο θα έχει τις υπηρεσίες που χρειάζεται κοντά του. Η Κοινοπραξία Συνεταιρισμών Ν. Ημαθίας έχει φροντίσει γι’ αυτό και σας περιμένει στη Χριστοδούλου Λαναρά 6 (ώρες γραφείου 07:30 - 15:30).

 

ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΩΝ Ν. ΗΜΑΘΙΑΣ - ΓΝΩΣΗ - ΕΜΠΕΙΡΙΑ - ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ - ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΟΣΔΕ 2019

ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΩΝ ΝΟΜΟΥ ΗΜΑΘΙΑΣ

ΚΕΑ ΝΑΟΥΣΑΣ - ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΛΑΝΑΡΑ 6, ΝΑΟΥΣΑ

ΤΗΛ: 2332026200 KIN: 6955667466

ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΓΩΓΟ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ 

inaoussa.gr - All Rights Reserved