Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Νέο «Cantina Go» στον Περιφερειακό-Σούβλες, τσίπουρα, σάντουιτς, για να τα πάρεις ή να καθίσεις! PDF Εκτύπωση E-mail
Articles | Deals
Συντάχθηκε απο τον/την inaoussa on Πέμπτη, 13 Σεπτέμβριος 2018 11:23   

can- Σάντουιτς από 2€

- Σάντουιτς σούβλες από 2,5€

- Σούβλες μερίδα με 6€

Η πρώτη drive-through καντίνα στη Βέροια «πάρκαρε» στον Περιφερειακό, άνοιξε παράθυρα και ψήνει καθημερινά τα πάντα από κρεατικά της ώρας ενώ σουβλίζει καθημερινά κεμπάπ και κοκορέτσια! Για περαστικούς οδηγούς που θέλουν να πάρουν την παραγγελία τους χωρίς καν να βγουν από το αυτοκίνητο αλλά και για όσους θέλουν να το παρκάρουν άνετα και να καθίσουν. Γι' αυτούς έβγαλε και τραπεζάκια!

Το «Cantina Go» πέρα από τα ψητά της ώρας, τα burger, τα σάντουιτς και όλα τα καλούδια, έβαλε και σούβλες! Και σε μερίδα και σε σάντουιτς! Ε, αυτό πρέπει να το δοκιμάσουμε!

can

canΈφαγες και τώρα θέλεις το καφεδάκι σου ή η παραγγελία για την παρέα ή τη δουλειά έχει και καφέ και φαγητό;

το «Coffee Go - Cantina Go» οι αποστάσεις μηδενίζονται και δε χρειάζεται να σταματάς σε διαφορετικά σημεία, μπες - βγες από το αυτοκίνητο...

Σταματάς στο παράθυρο του «Coffee Go», δίνεις παραγγελία καφέ και κάθε είδους ροφήματα, παραλαμβάνεις, συνεχίζεις λίγα μέτρα, σταματάς στο παράθυρο «Cantina Go», δίνεις παραγγελία, παραλαμβάνεις, έφυγες!

Μπορείτε ακόμα αν θέλετε, να τηλεφωνήσετε στο 2331062623 ή 6983224701, να δώσετε την παραγγελία σας και να περάσετε να την παραλάβετε.

Το «Coffee Go - Cantina Go» θα το βρείτε στη Νέα Περιφερειακή Οδό Βέροιας - Θεσσαλονίκης

Και στο facebook ΕΔΩ

can

can

can

can

can

can

can

can

can

can 

inaoussa.gr - All Rights Reserved