Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Πώς θα προστατέψετε τα μαλλιά σας από τον ήλιο: Το ΝΑΝΑ HAIR SALON συμβουλεύει PDF Εκτύπωση E-mail
Articles | Deals
Συντάχθηκε απο τον/την inaoussa on Πέμπτη, 09 Αύγουστος 2018 17:58   

beachΗ υπεριώδης ακτινοβολία του ήλιου ξεραίνει τα μαλλιά και κάνει τραχιά την εξωτερική στοιβάδα τους.

Σε συνδυασμό με το αλάτι της θάλασσας, το χλώριο της πισίνας και τον αέρα, τα μαλλιά αφυδατώνονται και αφαιρείται το φυσικό προστατευτικό λίπος τους, με αποτέλεσμα να θαμπώνουν, να ξεθωριάζει το χρώμα τους και να γίνονται άγρια.

Το ΝΑΝΑ HAIR SALON της Νανάς Σίνου σας προτείνει απλά βήματα που μπορείτε ακολουθήσετε για να διατηρήσετε τα μαλλιά σας υγιή το καλοκαίρι:

hatΚουρέψτε τα

Το κούρεμα θα αφαιρέσει την ψαλίδα από τα μαλλιά, κάνοντάς τα να δείχνουν πιο υγιή, ενώ παράλληλα θα τα δυναμώσει. Όσο πιο μακριά είναι τόσο περισσότερο καταπονούνται οι θύλακες των τριχών από το βάρος και φθείρεται η τρίχα.

Φοράτε καπέλο

Προσπαθήστε να φοράτε καπέλο όσο είστε εκτεθειμένοι στον ήλιο. Θα προφυλάξετε όχι μόνο τα μαλλιά σας αλλά και το δέρμα από τις βλαβερές επιπτώσεις της ηλιακής ακτινοβολίας η οποία ενοχοποιείται για καρκίνο του δέρματος.

Χρησιμοποιείτε τα κατάλληλα προϊόντα περιποίησης

Χρησιμοποιείτε προϊόντα για τα μαλλιά με αντηλιακά φίλτρα, τα οποία τα προστατεύουν από την υπεριώδη ακτινοβολία και εμποδίζουν το ξεθώριασμα των βαμμένων μαλλιών.

hair

hairΞεπλένετε από το νερό της θάλασσας και της πισίνας

Κάθε φορά που βγαίνετε από τη θάλασσα ή την πισίνα, πρέπει να τα ξεβγάζετε με γλυκό νερό. Έτσι δεν θα απορροφούν το αλάτι ή το χλώριο. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιείτε ένα ειδικό κοντίσιονερ που δεν χρειάζεται ξέβγαλμα.

Μην τα χτενίζετε βρεγμένα

Μην χτενίζετε ποτέ τα μαλλιά σας βρεγμένα και ειδικά όταν είναι ακόμη επάνω τους το αλατόνερο, καθώς είναι πολύ πιο εύθραυστα και θα τα σπάσετε.

Αποφεύγετε το πιστολάκι

Ο ζεστός αέρας αφυδατώνει τα ήδη ταλαιπωρημένα από τη θάλασσα και την πισίνα μαλλιά σας. Αφήστε τα να στεγνώσουν αργά και φυσικά.

Δείτε ακόμα: ΝΑΝΑ ΗΑIR SALON 

inaoussa.gr - All Rights Reserved