Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Αλήθεια ή ψέματα πως στις γυναίκες αρέσει να είσαι περιζήτητος; PDF Εκτύπωση E-mail
Articles | Men
Συντάχθηκε απο τον/την inaoussa on Πέμπτη, 29 Νοέμβριος 2018 12:26   

perΠολλοί άνθρωποι θεωρούν πως όσο περισσότερο περιζήτητος είναι κάποιος, τόσο μεγαλύτερο ενδιαφέρον θα τρέφουν για αυτόν οι γυναίκες. Είναι μία ευρεία διαδεδομένη αντίληψη που πολλοί άνθρωποι, τόσο και από τα δύο φύλα, ασπάζονται. Το να είναι κάποιος περιζήτητος ή να δέχεται το ερωτικό ενδιαφέρον πολλών ατόμων, μπορεί να είναι τελικά και κάτι που ωθεί μία γυναίκα στο να ποθήσει το συγκεκριμένο άτομο;

Η αλήθεια είναι πως η κάθε γυναίκα είναι διαφορετική. Υπάρχουν γυναίκες που όντως ασπάζονται πιο παραδοσιακές αντιλήψεις, στις οποίες η ιδέα ενός επίδοξου συντρόφου ο οποίος είναι περιζήτητος, να τους δημιουργεί ανασφάλεια ακόμα και φόβο για την πιστότητα του ίδιου του συντρόφου ή ακόμα και να το θεωρούν δείγμα ενός έκλυτου ηθικά ανθρώπου.

Από την άλλη βεβαίως, υπάρχουν οι γυναίκες εκείνες που επιθυμούν να κατακτήσουν έναν περιζήτητο μελλοντικό σύντροφο. Υπάρχει και εκείνη η γυναικεία ματαιοδοξία η πεποίθηση πως μόνο εκείνη η γυναίκα που ενδιαφέρεται, θα καταφέρει <<να τον αλλάξει>>. Κυριαρχεί στη γυναίκα που ενδιαφέρεται, η ανάγκη της να αισθανθεί μοναδική, πως εκείνη μπορεί να αλλάξει έναν άνθρωπο όσο άστατος και μοιάζει φαινομενικά κάποιος και να τον κατακτήσει. Υπάρχουν βεβαίως και οι γυναίκες εκείνες που θεωρούν πως καταξιώνονται όταν έχουν δίπλα τους κάποιον που νοιώθουν πως αρέσει και πως μπορεί να γοητεύει τους άλλους.

Χρειάζεται όμως προσοχή, όπως σε κάθε επίδοξη σχέση η οποία ενδέχεται να ξεκινήσει. Ο επίδοξος σύντροφος μπορεί να θέλει να κατακτήσει ή να θελήσει να συνάψει σχέση απλά και μόνο για να αισθανθεί πως έχει μία ακόμα γυναίκα τρόπαιο ώστε να την περιφέρει για να αισθάνεται εκείνος ωραίος.

Να είμαστε πάντοτε ανοιχτοί στον άλλον και να μη διστάζουμε να τον ρωτήσουμε ευθέως ‘’γιατί μας προσέχει’’ ή γιατί δείχνει ενδιαφέρον για εμάς. Οι άλλοι άνθρωποι ακόμα και όταν μας δείχνουν έναν καλό εαυτό στην αρχή, δε σημαίνει πως αυτός ισχύει και στην πραγματικότητα.

Μπορεί σε μία γυναίκα το να είσαι περιζήτητος να αρέσει στην αρχή, αλλά καμία δε θα ήθελε να μοιράζεται όπως ούτε και να βάλλεται από φόβους, τόσο αληθινούς όσο και πλασματικούς.

Δες ακόμα: men

πηγή:simlyman.gr
 

inaoussa.gr - All Rights Reserved