Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Τι να κάνεις για να ιδρώνεις λιγότερο PDF Εκτύπωση E-mail
Articles | Men
Συντάχθηκε απο τον/την inaoussa on Δευτέρα, 11 Ιούνιος 2018 09:58   

idrwnΣίγουρα τώρα που καλοκαίριασε για τα καλά, γνωρίζεις ότι ο ιδρώτας θα γίνει πιο επίμονος και έντονος. Θα σου δείξω τι να κάνεις για να ιδρώνεις λιγότερο και να είσαι πάντα κομψός χωρίς τα ενοχλητικά σημάδια που μπορεί να κάνουν την εμφάνισή τους.

Συνήθως η περιοχή που είναι περισσότερο επιρρεπής στον ιδρώτα είναι οι μασχάλες και όλοι οι άντρες θα συμφωνήσουν με αυτήν την παραδοχή. Υπάρχουν όμως και τα πόδια που μπορεί να επηρεαστούν και να εμφανίσουν ακόμα και μύκητες αν δεν αερίζονται σωστά. Μπορείς να αποφύγεις τη μεγάλη εφίδρωση σε αυτά τα σημεία, ακολουθώντας τις παρακάτω απλές συμβουλές.

Πως να ιδρώνεις λιγότερο σε μασχάλες και πόδια!

Μην τρως καυτερά

Τα καυτερά αυξάνουν τη θερμοκρασία του σώματός σου με αποτέλεσμα η εφίδρωση να είναι πιο έντονη. Προσπάθησε να αποφεύγεις τέτοια φαγητά ειδικά τις ζεστές ημέρες του καλοκαιριού.

Αποσμητικό πριν τον ύπνο και το πρωί

Το βράδυ πριν πέσεις για ύπνο, φόρεσε το αποσμητικό σου για να απορροφηθεί καλύτερα. Επανέλαβε το πρωί και θα δεις πως θα γίνει περισσότερο αποτελεσματικό κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Να έχεις μια πετσέτα μαζί σου

Η πετσέτα μπορεί να σε ανακουφίσει και να σε βοηθήσει να απαλλαγείς πιο γρήγορα από τον ιδρώτα. Κράτησε μια στο αυτοκίνητο ή στη δουλειά και θα δεις πως σίγουρα θα σου φανεί εξαιρετικά χρήσιμη.

Συχνά ντουζ

Τα συχνά ντουζ είναι η καλύτερη άμυνα στον ιδρώτα, αφού δροσίζουν το σώμα και το βοηθάνε να διατηρεί τη σωστή θερμοκρασία περισσότερη ώρα.

Αντιμυκητιακή πούδρα για τα πόδια

Αν τα πόδια σου ιδρώνουν πολύ, προμηθεύσου μια πούδρα για μύκητες από το φαρμακείο για να αποφύγεις την εμφάνιση-εξάπλωση τους.

Όχι πολύ αλκοόλ

Το αλκοόλ ανεβάζει πολύ τη θερμοκρασία του σώματος και έτσι να θέλεις να πιεις παραπάνω από 2 ποτηράκια το μεσημέρι, αλλά ανησυχείς για το αν ιδρώσεις πολύ, καλύτερα να το ξανασκεφτείς και να το αποφύγεις.

Όχι στα στενά ρούχα

Τα στενά ρούχα δεν αφήνουν το δέρμα να αναπνέει και έτσι είναι σίγουρο πως ο ιδρώτας θα εμφανιστεί και μάλιστα σε αρκετά μεγαλύτερο βαθμό από ότι αν φορούσες πιο αεράτα ρούχα.

Το να ιδρώνεις λιγότερο το καλοκαίρι, είναι εφικτό και σίγουρα θα σε βοηθήσει να είσαι πιο κομψός και γοητευτικός στις εξόδους σου. Ακολουθώντας αυτές τις απλές συμβουλές, θα δεις πως θα σε βοηθήσει με το θέμα της εφίδρωσης σε μεγάλο βαθμό.

Δες ακόμα: men

πηγή:the-man.gr
 

inaoussa.gr - All Rights Reserved