Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ποια προϊόντα περιποίησης που χρησιμοποιείς πρέπει να αντικαταστήσεις PDF Εκτύπωση E-mail
Articles | Men
Συντάχθηκε απο τον/την inaoussa on Τετάρτη, 16 Μάιος 2018 10:17   

perioiΠλέον υπάρχουν ολόκληρες σειρές με κρέμες και άλλα προϊόντα περιποίησης αποκλειστικά για άντρες, αλλά για εσένα που δεν θέλεις πολλά πράγματα ή δεν έχεις τον χρόνο, υπάρχει λύση να αντικαταστήσεις αυτά που ήδη χρησιμοποιείς με άλλα πιο εξελιγμένα.

Είναι σίγουρο πως δεν θες να ξοδεύεις χρόνο και χρήματα για πράγματα που έχεις συνηθίσει να κάνεις κάθε μέρα. Γι αυτό το λόγο μπορείς να προμηθευτείς ορισμένα πράγματα που θα σου δίνουν το διπλάσιο αποτέλεσμα ενώ θα κάνεις ακριβώς ότι έκανες και πριν.

Ποια προϊόντα περιποίησης πρέπει να αντικαταστήσεις!

Το σαμπουάν

Το σαμπουάν σου πρέπει να το αντικαταστήσεις με ένα σαμπουάν και conditioner δύο σε ένα. Έτσι θα έχεις διπλό όφελος αφού με ένα προϊόν θα καθαρίζεις αλλά και θα ενυδατώνεις τα μαλλιά σου.

Το gel για το styling

Το gel με το οποίο δίνεις ένα παραπάνω σχήμα και στυλ στα μαλλιά μπορείς να το αντικαταστήσεις με ένα κερί για το styling μαλλιών. Προτίμησε ένα με βάση το νερό το οποίο κρατάει όλη μέρα και ξεπλένεται εύκολα.

Τα ξυραφάκια

Η τεχνολογία στα ξυραφάκια έχει προχωρήσει πολύ. Εδώ πρέπει να θυμάσαι ότι μπορείς να αγοράσεις ξυραφάκια που με ένα πέρασμα κόβουν αποτελεσματικά την τρίχα. Δεν χρειάζεται να ερεθίζεις το δέρμα σου και να ξυρίζεις άγρια τις τρίχες του προσώπου με πολλά περάσματα.

Τον αφρό ξυρίσματος

Αντικατέστησε τον αφρό ξυρίσματος με ένα gel ξυρίσματος. Το gel είναι πιο αποτελεσματικό και πιο οικονομικό. Απλώνεται πιο εύκολα και είναι πιο ενυδατικό για το δέρμα, ενώ διευκολύνει και το ξύρισμα. Αν έχεις χρησιμοποιήσει gel θα παρατήρησες πώς με μία μικρή ποσότητα καλύπτεις όλη την περιοχή που πρέπει να ξυρίσεις.

Το αποσμητικό

Αν μετά τη δουλειά, πηγαίνεις γυμναστήριο, ειδικά τώρα που καλοκαιριάζει θα χρειαστείς περισσότερη προστασία από τον ιδρώτα. Έτσι μπορείς να αντικαταστήσεις το αποσμητικό σου με κάποιο που προστατεύει για 48 ώρες. Το αποσμητικό αυτό είναι πιο ισχυρό και θα σε καλύψει περισσότερο και πιο αποτελεσματικά.

Δες ακόμα: men

πηγή:the-man.gr
 

inaoussa.gr - All Rights Reserved