Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
15 βήματα για να ρίξεις μια γυναίκα στο κρεβάτι PDF Εκτύπωση E-mail
Articles | Men
Συντάχθηκε απο τον/την inaoussa on Τετάρτη, 10 Ιανουάριος 2018 13:17   

krevΓιατί οι γυναίκες είναι επιλεκτικές με το ποιον θα κοιμηθούν; Πιθανότατα πιστεύεις ότι έχει να κάνει με την εμφάνιση, αλλά κάνεις λάθος. Σίγουρα είναι πιο εύκολο να ρίξεις κάποια αν είσαι ωραίος. Αλλά υπάρχουν πολλοί μέτριοι άντρες οι οποίοι ρίχνουν γυναίκες διαρκώς.

Αν σκέφτεσαι ότι δεν μπορείς να ρίξεις καμία γιατί δεν μοιάζεις με τον Μπράντ Πιτ τότε κάνεις λάθος. Ήρθε η ώρα να κοιτάξεις μπροστά και να σκεφτείς ποιος είναι πραγματικά ο λόγος που δεν τα καταφέρνεις. Δεν είναι και τόσο δύσκολο.

15 βήματα για να ρίξεις μια κοπέλα στο κρεβάτι!

1) Δέξου πως κάνεις λάθος

Οτιδήποτε έχεις δοκιμάσει δεν έπιασε. Παραδέξου το. Το καταλαβαίνω, προσπάθησες αλλά αν δεν συμβαίνει τίποτα ήρθε η ώρα να αλλάξεις τακτική. Οπότε, αναγνώρισε πως δεν ξέρεις τι κάνεις. Ωραία, τώρα εστίασε στο γεγονός να αλλάξεις.

2) Οι γυναίκες είναι πνευματικές

Αυτό δεν σημαίνει πως είναι τρελές. Σημαίνει πως λειτουργούν με πνευματική διέγερση. Σίγουρα μπορεί να είσαι ο πιο καuτός άντρας αλλά αν δεν ξέρεις πως να μιλήσεις σε μια γυναίκα δεν θα καταφέρεις πολλά.

Μπορείς να το προσπαθήσεις με συνομιλία ή μέσω μηνυμάτων αλλά το θέμα είναι να γίνεις ο άντρας που σκέφτεται όταν είναι στο σπίτι μόνη της.

3) Μη βιάζεσαι

Πολλοί άντρες έχουν αυτό το πρόβλημα. Όταν βλέπουν πως μια γυναίκα ενδιαφέρεται, πέφτουν πάνω της σαν να είναι θήραμα. Αν ενδιαφέρεται κάπως δεν σημαίνει πως είναι απόλυτα μαζί σου, οπότε μην την τρομάζεις.

Μίλα της, γνώρισε την και φτιάξε γέφυρες. Να θυμάσαι πως οι γυναίκες διεγείρονται πνευματικά. Αν ξεπεράσεις αυτό το εμπόδιο, θα καταλάβει πως την θέλεις μόνο για το κρεβάτι.

4) Κάν’την να σε εμπιστευτεί

Νευριάζεις που δεν μπορείς να πείσεις κάποια να έρθει στο σπίτι σου; Λοιπόν, είναι επειδή δεν σε εμπιστεύονται. Δεν χρειάζεται να σε εμπιστεύεται σε σημείο που θα σκοτωνόταν για σένα, αλλά πρέπει να αισθάνεται ασφαλής.

Αν δεν αισθάνεται ασφαλής, δεν θα πάει πουθενά. Ο μόνος τρόπος να το καταφέρεις αυτό είναι μέσω της συνομιλίας. Να είσαι γνήσιος, ανέφερε κάποιο σφάλμα σου ή κάποιο προσωπικό σου θέμα, έτσι θα σε εμπιστευτεί.

5) Φλέρταρε

Κανένας δεν θέλει να ακούσει την ιστορία της Οθωμανικής αυτοκρατορίας στο μπαρ. Πάμε στο μπαρ για έναν λόγο. Με ελπίδες για να βρούμε κάποια. Αν το μόνο που λες είναι για το πόσο κουράστηκες στην δουλειά, δεν θα καταφέρεις τίποτα. Πρέπει να την φλερτάρεις, πείραξε την, φτιάξε ερωτιkή διάθεση.

6) Ξεκαθάρισε πως είσαι κολλημένος μαζί της

Πρέπει να της πεις πως δεν ενδιαφέρεσαι για φιλίες. Όταν το δηλώσεις αυτό, τότε θα αποφασίσει αν θα σου κολλήσει ή όχι. Πες της πως είσαι κολλημένος μαζί της.

Αλλά μην πεις είσαι seχy ή είσαι κούκλα. Ο καθένας μπορεί να το πει αυτό. Μίλα κολακευτικά για κάτι συγκεκριμένο. Ακόμα καλύτερα, να κάνεις κομπλιμέντο για κάτι μη σeξουαλικό όπως την προσωπικότητα ή το χαμόγελο της.

7) Χρησιμοποίησε την επαφή

Μην είσαι άγριος και την αγγίζεις σε σημεία που μπορεί να την τρομάζεις. Μείνε μακριά από την ζώνη παρενόχλησης. Όταν της μιλάς πιάσε το χέρι της, κράτα την από την μέση, σε σημεία που δεν θεωρούνται σeξουαλικά.

Δες πως θα αντιδράσει. Αν απομακρυνθεί τότε μάζεψε τα χέρια σου. Αν αφεθεί τότε σου λέει πως όλα είναι εντάξει. Αυτά τα κάνεις εκτός αν σου πει «μη με ακουμπάς». Τότε μη το κάνεις. Βασικά αυτό σημαίνει όχι γενικότερα.

8) Κράτα ζωντανή την κουβέντα

Κράτα την επικοινωνία σας ζωντανή. Αν την γνώρισες πρόσφατα και έχεις το νούμερο της, στείλε μήνυμα ή κάλεσε την. Προσπάθησε να φτιάξεις μια σχέση. Με αυτόν τον τρόπο συνεχίζεις να φλερτάρεις μέσω μηνυμάτων και φτιάχνεις σeξουαλική διάθεση. Τη στιγμή που θα της ζητήσεις να βγείτε, τα έχεις όλα έτοιμα. Απλά βεβαιώσου πως θα το πας ήρεμα.

9) Πως σε αντιλαμβάνονται οι γύρω σου;

Το πως σε βλέπουν οι γύρω σου λέει πολλά για το αν κοιμάσαι με πολλές γυναίκες ή όχι. Αν σε βλέπουν ως ασταθή, τότε λυπάμαι αλλά δεν ψάχνει αυτά μία γυναίκα στους άντρες. Όλοι έχουμε ανασφάλειες και το βλέπουν στο τέλος. Αλλά αν είσαι σκυθρωπός και ανασφαλής όταν είσαι με άλλους, τότε δεν θα τα καταφέρεις.

10) Να είσαι αισιόδοξος

Η αισιοδοξία είναι το κλειδί για να πετύχεις ότι θέλεις. Αν δεν είσαι αισιόδοξος δεν υπάρχει πρόβλημα. Αυτό είναι κάτι που θα εξελίξεις στον ελεύθερό σου χρόνο. Πάντως το ρητό «προσποιήσου μέχρι να τα καταφέρεις» θα σε βοηθήσει. Αν την θέλεις, απόδειξε της πως μπορείς να την έχεις.

11) Πώς είναι η υγιεινή;

Δεν εννοώ πως πρέπει να ντύνεσαι με φίρμες, αλλά να είσαι καθαρός. Ένα ντουζ, κούρεμα, ξέρεις τα βασικά.

12) Τα προκαταρκτικά είναι αισθησιακά

Όταν φιλάς μία γυναίκα αποφασίζει αμέσως αν θα κοιμηθεί μαζί σου ή όχι. Αν είσαι πολύ άγριος ή σαλιάρης πολύ πιθανόν να χάσεις την ευκαιρία σου. Δεν σημαίνει πως δεν είσαι καλός και στο κρεβάτι αλλά τα φιλιά μπορούν να δείξουν πολλά.

13) Δούλεψε τα φιλιά σου

Αν θέλεις πες μια φίλη σου να σου μάθει πως να φιλάς. Πρέπει να ξέρεις αν το κάνεις καλά. Δεν ξέρεις πως φιλάς εκτός εάν ρωτήσεις κάποιον. Και για να λέμε την αλήθεια, οι γυναίκες λατρεύουν τα φιλιά. Οπότε αν είσαι πολύ γρήγορος ή χάνεσαι δεν είναι καλό σημάδι.

14) Η γλώσσα του σώματος είναι το κλειδί

Σύμφωνα με τους ειδικούς η γλώσσα του σώματος είναι πολύ σημαντικός παράγοντας για την αποπλάνηση. Μέσα από το σώμα σου πρέπει να δείξεις σε μία γυναίκα πως ενδιαφέρεσαι, είσαι κυρίαρχος και αποφασιστικός. Αυτά είναι τα βασικά. Είτε έχεις αυτά τα τρία είτε όχι, προσποιήσου.

15) Μη το ζορίζεις

Τώρα αυτό μπορεί να ακούγεται αντικρουόμενο. Απλά σου έδωσα αυτές τις πληροφορίες και τώρα σου λέω να χαλαρώσεις. Αλλά είναι αλήθεια. Χρησιμοποίησε αυτές τις συμβουλές αλλά μη το ζορίζεις.

Οι γυναίκες καταλαβαίνουν αν προσπαθείς. Μάθε που να την αγγίζεις, αλλά αν δεν είσαι πολύ σίγουρος τότε μην το κάνεις. Πρέπει να το κάνεις με ρυθμό και να νιώσετε και οι δύο άντε. Αν δεν τα καταφέρεις θα φανείς δειλό είτε πολύ αργός.

Δες ακόμα: men

πηγή:the-man.gr
 

inaoussa.gr - All Rights Reserved