Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Τι να κάνεις και τι να αποφύγεις όταν της στέλνεις μήνυμα PDF Εκτύπωση E-mail
Articles | Men
Συντάχθηκε απο τον/την inaoussa on Δευτέρα, 08 Ιανουάριος 2018 11:42   

smsΤο φλερτ μέσω μηνυμάτων είναι πιο έμμεσο και για αυτό το λόγο προτιμάται τον πρώτο καιρό γνωριμίας ενός ζευγαριού. Υπάρχουν κάποιοι κανόνες που πρέπει να ακολουθήσεις όταν στέλνεις μήνυμα στην κοπέλα που σε ενδιαφέρει, οι οποίοι θα σε βοηθήσουν να ανταποκριθεί και να καταλάβει με όμορφο τρόπο το ενδιαφέρον σου.

Οι τρόποι, το μικρό μέγεθος του μηνύματος και η αυτοπεποίθηση είναι μόνο λίγα από αυτά που πρέπει να περιέχει το μήνυμά σου για να είναι σωστό και να δείχνει τις προθέσεις σου. Τα πολλά emoticons και η ανυπομονησία μόνο κακό μπορούν να σου κάνουν, αφού οι γυναίκες δεν δείχνουν ιδιαίτερη ανοχή σε κάποιον χωρίς τρόπους και υπομονή, ειδικά τον πρώτο καιρό.

Οι Συμβουλές που πρέπει να ακολουθήσεις όταν στέλνεις μήνυμα στην κοπέλα που σε ενδιαφέρει!

1) Σύστησε τον εαυτό σου

Όταν συστήνεις τον εαυτό σου για πρώτη φορά, πρέπει να είσαι σύντομος και να την κάνεις να σε θυμηθεί. Για πιο ανάλαφρο μήνυμα, χρησιμοποίησε έξυπνο τρόπο για να την κάνεις να γελάσει ενώ παράλληλα θα σε θυμηθεί και θα της μείνεις με ωραίο τρόπο.

2) Να είσαι σύντομος και περιεκτικός

Επειδή είναι τα πρώτα μηνύματα, προσπάθησε να μην είναι υπερβολικά μεγάλα γιατί την μπερδεύουν και δεν της δίνουν το σωστό ερέθισμα για να σου στείλει πίσω.

3) Να χρησιμοποιείς απλή και λιτή γραφή

Μην χρησιμοποιείς υπερβολικά επίθετα και εξεζητημένη γραφή στα μηνύματα γιατί θα αναρωτιέται αν όντως ενδιαφέρεσαι ή απλά θέλεις να στείλεις σε έναν φίλο για να συζητήσετε για την κατάσταση της χώρας. Μικρές προτάσεις και προσπάθησε να δείχνεις το σκοπό του μηνύματός σου.

4) Σωστή ορθογραφία και σύνταξη

Η σωστή ορθογραφία και σύνταξη είναι το πάν σε ένα μήνυμα. Ακόμα και αν δεν είσαι σίγουρος, ψάξε στο Ίντερνετ να δεις αν αυτή η λέξη γράφεται έτσι. Δεν θέλουμε να μην σε πάρει στα σοβαρά για μικρά ορθογραφικά λαθάκια.

5) Να την σέβεσαι

Πρέπει να την σέβεσαι πάντα και αυτό να φαίνεται και από τον τρόπο γραφής σου. Να είσαι ευγενικός και περιεκτικός και να είσαι σίγουρη πως θα σου απαντήσει.

6) Να έχεις αυτοπεποίθηση

Η αυτοπεποίθηση σε έναν άντρα είναι το α και το ω. Προσπάθησε να δείχνεις τη σιγουριά σου στα μηνύματα, χωρίς να είσαι επιθετικός ή εριστικός και πάντα με ευγενικό τρόπο να ζητάς αυτό που θέλεις.

7) Να απαντάς όταν σου δίνεται η ευκαιρία

Όταν υπάρχει περιθώριο να απαντήσεις σε ένα μήνυμα μην το αμελείς. καθώς αυτό δείχνει το ενδιαφέρον σου και την επιθυμία σου να είσαι μαζί της.

Δες ακόμα: men

πηγή:the-man.gr
 

inaoussa.gr - All Rights Reserved