Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Τι λέει και τι πραγματικά εννοεί όταν είναι θυμωμένη PDF Εκτύπωση E-mail
Articles | Men
Συντάχθηκε απο τον/την inaoussa on Κυριακή, 02 Δεκέμβριος 2018 11:46   

leeiΤην αγαπάς, την εκτιμάς αλλά, παρόλα αυτά, νιώθεις ότι δεν την καταλαβαίνεις, πολύ δε περισσότερο όταν «σκοτώνεστε»; Μη στεναχωριέσαι, στο ίδιο καζάνι βράζουμε όλοι.

Για να κάνουμε πάντως τη ζωή σου λίγο πιο εύκολη, προσπαθήσαμε να αποκωδικοποιήσουμε την πραγματική σημασία των λεγομένων της, όταν της έχουν ανάψει τα λαμπάκια. Ιδού που καταλήξαμε...

«Νομίζεις ότι έχω θυμώσει;»

Τι εννοεί στην πραγματικότητα: «Τη στιγμή αυτή μέσα μου σιγοβράζει η λάβα της κολάσεως. Θυμάσαι τι έπαθε η Πομπηία;».

«Να σου κάνω μια γρήγορη ερώτηση»;

Τι εννοεί στην πραγματικότητα: «Έχω προβάρει τη συγκεκριμένη στιγμή στο κεφάλι μου ένα εκατομμύριο φορές, περιμένοντας σε να παραδεχτείς σαν άντρας τη μ@λ@κι@ που έχεις κάνει. Αφού, όμως, επιμένεις να μου το παίζεις τρελίτσα, ετοιμάσου για ματς».

«Μπορεί και να είμαι υπερβολική»

Τι εννοεί στην πραγματικότητα: «Φυσικά και δεν υπερβάλλω. Για την ακρίβεια, πρόσεξε καλά τι θα πεις γιατί σε βλέπω στο χώμα κι εμένα στη φυλακή».

«Κάνε ό,τι νομίζεις»

Τι εννοεί στην πραγματικότητα: «Θυμάσαι εκείνη τη φάση σε κάποιες ταινίες που ο ήρωας πρέπει να αφοπλίσει κάποια βόμβα κόβοντας το κόκκινο ή το μπλε καλώδιο. Σου έχω νέα, φιλαράκο: αυτά συμβαίνουν μόνο στις ταινίες. Στην πραγματικότητα όποιο καλώδιο και να κόψεις, γίνεται έκρηξη».

«Τι είπες;»

Τι εννοεί στην πραγματικότητα: «Άκουσα πολύ καλά τι είπες. Απλά θέλω να σου δώσω την ευκαιρία να σώσεις το τομάρι σου λέγοντας κάτι χαριτωμένο ή έστω κάποια γενικότητα που να δικαιολογήσει την ηλιθιότητά σου».

«Δώσε μου ένα λεπτό»

Τι εννοεί στην πραγματικότητα: «Δώσε μου ένα λεπτό να αποφασίσω τι θα σου φέρω στο κεφάλι».

«Δεν έλαβες τα μηνύματά μου;»

Τι εννοεί στην πραγματικότητα: «Θέλεις να πεις ότι ο μόνος λόγος που κουβαλάς αυτό το ρημάδι μαζί σου είναι για να παίζεις Candy Crush Saga»;

«Καλά, θα τα πούμε αργότερα»

Τι εννοεί στην πραγματικότητα: «Θα σου ουρλιάξω αργότερα».

«Πραγματικά, απίστευτο!»

Τι εννοεί στην πραγματικότητα: «Το γεγονός ότι σταμάτησα να ουρλιάζω και άρχισα να γελάω υπό τις συγκεκριμένες συνθήκες, θα έπρεπε να σε προβληματίζει. Αν θυμάσαι τον Joker στον "Σκοτεινό Ιππότη", θα καταλάβεις...».

«Όχι, σοβαρά δεν τρέχει τίποτα»

Τι εννοεί στην πραγματικότητα:

Καλά ξεμπερδέματα!

Δες ακόμα: men

πηγή:askmen.gr
 

inaoussa.gr - All Rights Reserved