Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
7 αθώα ψέματα που θα σου πει μια γυναίκα PDF Εκτύπωση E-mail
Articles | Men
Συντάχθηκε απο τον/την inaoussa on Δευτέρα, 13 Νοέμβριος 2017 11:11   

psemaΟι γυναίκες προσθέτουν χρώμα και ένταση στη ζωή ενός άντρα, αλλά κάποιες φορές μπορεί να υποπέσουν σε κάποια αθώα ψέματα για να ωραιοποιήσουν μια κατάσταση και να μην σε στενοχωρούν.

Παρακάτω θα ασχοληθούμε με τα 7 συχνότερα ψέματα που μπορεί να πει μια γυναίκα σε έναν άντρα, έτσι ώστε να αποφύγει συγκρούσεις ή τυχόν δυσαρέσκεια απο μεριάς του.

Τα συχνότερα ψέματα που σου λένε οι γυναίκες!

1) Ήταν σε έκπτωση!

Όλες μας καταλαβαίνουμε πως νιώθει μια γυναίκα όταν συναντήσει στη βιτρίνα ενός μαγαζιού ένα ρούχο ή υποδήματα που της «μιλάνε» και θέλει επειγόντως να γίνουν δικά της. Ο άντρας όμως δεν καταλαβαίνει αυτου του είδους την επιπολαιότητα στις αγορές, με αποτέλεσμα οι γυναίκες να μπαίνουν σε μια διαδικασία να αλλάζουν λίγο το story του πως τα απέκτησαν! Είτε αναφέρουν ότι είχε έκπτωση, είτε λίγο χαμηλότερη τιμή απο αυτήν που το αγόρασε, μια γυναίκα είναι πολύ πιθανό να υποπέσει σε αυτό το μικρό παράπτωμα.

2) Εpωτική ζωή

Πως να το κάνουμε, υπάρχουν γυναίκες με αρκετές εμπειρίες και άλλες με καθόλου. Άν λοιπόν βρεθείς με μία έμπειρη κοπέλα, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα στην ερώτηση που θα θέσεις για τον αριθμό των εpαστών της, να αποκρύψει κάποιους έτσι ώστε να μην θορυβηθείς ή τρομάξεις με το νούμερο. Αναμφίβολα, ένα μεγάλο νούμερο θα σε βάλει σε μια διαδικασία σύγκρισης και απόδοσης, οπότε για να αποφύγει κάτι τέτοιο η κοπέλα, ωραιοποιεί την κατάσταση.

3) Προσόντα

Οι γυναίκες έχουν ένα κοινό κώδικα επικοινωνίας μεταξύ τους που δεν μπορείς έυκολα να κατανοήσεις. Σχεδόν όλες όταν τις ρωτήσεις για την εντύπωση που της έδωσαν τα προσόντα σου, θα δώσουν απαντήσεις που θα σε εμψυχώσουν και θα σου ανεβάσουν την ψυχολογία. Σε καμμία περίπτωση δεν σημαίνει ότι πάντοτε ψεύδονται, απλά υπάρχουν περιπτώσεις που μπορεί να πουν και ένα μικρό ψεματάκι για να αισθανθείς όμορφα.

4) Δεν θέλω τίποτα για δώρο!

Έχει ειπωθεί απο όλες μας, αλλά ελάχιστες το εννοούν πραγματικά. Τα δώρα μας συναρπάζουν και μας υπενθυμίζουν το ενδιαφέρον σου. Μπορεί να μην χρειαζόμαστε τίποτα, αλλά ένα όμορφο δώρο απο ρούχο, τσάντα λουλούδι ή αξεσουάρ, θα μας χαροποιήσει ιδιαίτερα!

5) Δεν βιάζομαι να γίνω μάνα!

Όταν ακουστεί αυτή η φράση σε μία μεγάλη σχέση, συνήθως κρύβει άλλου είδους μήνυμα απο πίσω του τύπου «Εντάξει, δεν με πήραν και τα χρόνια, αλλά θα ήθελα να γίνω μικρή σε ηλικία, μητέρα. Εσύ τι λες;». Οπότε, καλό θα ήταν να μην είσαι απόλυτος σε τίποτα.

6) Δεν με πειράζει να βγαίνεις μόνος!

Όντως δεν την πειράζει αν το κάνεις που και που, αλλά αν έχεις καθιερώσει μια βραδιά για εσένα και τους φίλους σου κάθε εβδομάδα, αυτό δεν θα ήταν το ιδανικό σενάριο για εκείνη. Όπως επίσης και τα συχνά νυχοπερπατήματα με την παρέα σου, απόφυγέ τα αν την βλέπεις σοβαρά, γιατί μπορεί να χαλάσει η χημεία στη σχέση.

7) Δεν θα άλλαζα τίποτα πάνω σου!

Κατά πάσα πιθανότητα δεν θα άλλαζε πολλά, αλλά καθώς κανένας άνθρωπος δεν είναι ίδιος με εσένα, σίγουρα θα βρίσκει κάποιες συνήθειές σου, απο ενοχλητικές έως ανυπόφορες. Προσπάθησε να επισημάνεις εσύ κάποια παραδείγματα που έδειξε ενοχλημένη και ρώτα την τι θα ήθελέ να αλλάξει σε εκείνο το περιστατικό. Με αυτόν τον τρόπο, θα καταλάβεις τι πραγματικα την ενοχλεί και τι όχι.

Τα παραδείγματα που θέτω, είναι οι 7 συνηθέστεροι λόγοι για ψέμα, χωρίς να σημαίνει ότι ισχύουν απόλυτα σε κάθε γυναίκα. Οι περισσότερες θέλουν να αποφύγουν τυχόν διενέξεις και προσπαθούν με διακριτικό τρόπο να το καταφέρουν, ακόμα και αν αυτό σημαίνει ότι πρέπει να πουν μικρά ψεματάκια. Ο καλύτερος τρόπος να τα αποφύγεις, είναι να έχεις μια υγιή σχέση, όπου η συζήτηση με τον άλλον είναι ανοικτή σε καθημερινή βάση και καταλαβαίνει απο μεριάς της πως ότι και αν σου εκμυστηρευτεί, θα την καταλάβεις και δεν θα την κρίνεις.

Δες ακόμα: men

πηγή:the-man.gr
 

inaoussa.gr - All Rights Reserved