Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Πώς θα κρατήσεις τις φιλίες σου δυνατές όσο μεγαλώνεις PDF Εκτύπωση E-mail
Articles | Men
Συντάχθηκε απο τον/την inaoussa on Κυριακή, 07 Οκτώβριος 2018 04:56   

filoiΌσες υποσχέσεις κι αν έχεις δώσει με τους φίλους σου ότι δεν θα χαθείτε, θα βγαίνετε για ποτά, θα τα κάνετε όλα μαζί, η ίδια η ζωή τα ανατρέπει όλα.

Καθώς μεγαλώνουμε, δεν συγχρονιζόμαστε πάντα, με αποτέλεσμα να μην βρίσκουμε χρόνο ούτε για ένα τηλεφώνημα. Πώς κρατάς όμως τις μακροχρόνιες φιλίες σου όσο μεγαλώνεις;

Ο γάμος, τα παιδιά, τα διαφορετικά ωράρια και όλα αυτά που προκύπτουν στην καθεμία μας, αλλά όχι σε όλες ταυτόχρονα και το ίδιο, αποτελούν λόγους που μας αποξενώνουν από τα ίδια πρόσωπα που βλέπαμε καθημερινά. Να πώς μπορείς να κρατήσεις δυνατές τις φιλίες σου ακόμα και όταν όλα γύρω σου αλλάζουν συνεχώς...

Γίνε ευέλικτος με την επικοινωνία

Μιλούσατε στο τηλέφωνο με τις ώρες αλλά αυτό ήταν πριν έρθουν τα παιδιά. Η λύση; Ρώτα τον φίλο σου ευθέως πως προτιμά να επικοινωνείτε. Μπορεί να είναι μέσω μηνυμάτων ή να τον βολεύει καλύτερα ένα σύντομο τηλεφώνημα (αυτό που μπορεί να διακοπεί εντελώς ξαφνικά). Ο στόχος είναι να βρεθεί ένας τρόπος για να κρατάτε επαφή και να μοιράζεστε τα νέα σας όταν τα προγράμματά σας δεν συμπίπτουν.

Τήρησε ένα καθιερωμένο ραντεβού

Εντάξει, ίσως δεν μπορεί να είναι κάθε εβδομάδα, αλλά ένα ποτό μία φορά το μήνα (ή μεσημεριανό γεύμα) είναι κάτι που σίγουρα μπορείτε σίγουρα να προγραμματίσετε. Μια προειδοποίηση: Είναι σημαντικό να υπάρχει κατανόηση όταν προκύπτει κάτι απρόοπτο, όπως η αλλαγή ενός deadline στη δουλειά.

Ή μία επέτειο φιλίας

Μπορεί να είναι ένα ταξίδι μέσα στον χρόνο ή να πάτε γήπεδο να δείτε την ομάδα σας. Με σωστό προγραμματισμό και καλή θέληση όλα μπορούν να γίνουν.

Δες ακόμα: men

πηγή:askmen.gr
 

inaoussa.gr - All Rights Reserved