Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
7 Tips για να βρεις κοπέλα PDF Εκτύπωση E-mail
Articles | Men
Συντάχθηκε απο τον/την inaoussa on Δευτέρα, 19 Ιούνιος 2017 08:51   

tipsΆραγε για εσένα πόσο εύκολο είναι το να βρεις κοπέλα; Σίγουρα είναι πολλές οι γυναίκες εκεί έξω, όταν όμως πρόκειται για κάτι σοβαρό τότε η επιλογή γίνεται πιο δύσκολη.

Αν βρίσκεσαι λοιπόν στη φάση που νιώθεις έτοιμος να μπεις σε μια σχέση, τότε πρέπει να γνωρίζεις ότι υπάρχουν κάποιοι χρυσοί κανόνες για να φτάσεις στο επιθυμητό σημείο όσο πιο γρήγορα γίνεται.

Φυσικά, τα tips που θα σου δώσω είναι για να έρθεις όσο πιο κοντά γίνεται στην πραγματική αγάπη και όχι για σχέσεις της μιας βραδιάς, αφού αυτό είναι κάτι πολύ εύκολο και μπορεί να το κάνει ο καθένας. Υπάρχουν άραγε τόσο καλά κρυμμένα μυστικά που θα σε φέρουν κοντά σε μια σχέση ζωής; Πάμε να δούμε τα χρήσιμα tips.

Πώς να βρεις κοπέλα για σχέση

Να είσαι ανοιχτός στην αγάπη

Τώρα θα μου πεις πως γίνεται να ψάχνεις για σχέση, αλλά να μην είσαι ανοιχτός στην αγάπη. Κι όμως πολλές φορές δεν το αντιλαμβανόμαστε, αλλά δεν είμαστε έτοιμοι να δώσουμε όλα όσα νομίζουμε. Φυσικά και σε κάθε αρχή πρέπει να είσαι επιφυλακτικός, αλλά φρόντισε η καρδιά σου να είναι έτοιμη να δοθεί ολοκληρωτικά και να δείχνεις με λόγια και πράξεις πόσο αγαπάς τη σύντροφό σου.

Βελτίωσε την αυτοπεποίθησή σου

Καμία γυναίκα δεν μπορεί να μείνει για καιρό με έναν άντρα που είναι ανασφαλής. Αυτό που ζητά κάθε γυναίκα είναι να νιώθει σιγουριά από τον σύντροφό της. Αν λοιπόν θέλεις να μένουν οι γυναίκες μαζί σου και όχι απλά να τους αρέσεις στην αρχή και ύστερα να εξαφανίζονται θα πρέπει να δουλέψεις την αυτοεκτίμηση σου και να εκπέμπεις σιγουριά και αυτοπεποίθηση, χωρίς βέβαια να φτάσεις στο σημείο του υπερόπτη και εγωιστή.

Βγες έξω

Όσο απλό και αν ακούγεται δεν θα ρθει καμιά κοπέλα να σου χτυπήσει την πόρτα, εκτός βέβαια αν πρόκειται για τη γειτόνισσα που έχει ξεμείνει από ζάχαρη. Για να βρεις την κοπέλα που θέλεις θα πρέπει να είσαι κοινωνικά ενεργός, να βγαίνεις έξω να δέχεσαι διάφορες προσκλήσεις και φυσικά να είσαι ανοιχτός στο να γνωρίσεις καινούριο κόσμο.

Να ξέρεις τι θέλεις

Η πιο ωραία γυναίκα στο μπαρ δεν είναι πάντα σίγουρο ότι είναι και η ιδανική για σχέση ή η ιδανική για εσένα. Πρέπει να ξέρεις τι αναζητάς και να σκεφτείς πολύ καλά τον τρόπο ζωής, τις απόψεις και τη στάση μιας κοπέλας για να αποφασίσεις ότι είναι αυτή που σου ταιριάζει.

Να γνωρίζεις καλά τους στόχους σου

Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι βλέπουμε πολλά ζευγάρια να χωρίζουν έπειτα από αρκετά χρόνια σχέσης. Αυτό συμβαίνει γιατί δεν είχαν σκεφτεί το μέλλον και φυσικά κατέληξαν δύο ξένοι. Αν εσύ για παράδειγμα ονειρεύεσαι για τα επόμενα δέκα χρόνια να εξελίσσεσαι στον επαγγελματικό τομέα και να δώσεις όλη την προσοχή σου εκεί, ενώ η κοπέλα που γνώρισες θέλει μέσα στα επόμενα πέντε χρόνια να κάνει οικογένεια, τότε μάλλον δεν είναι η κατάλληλη, γιατί έχετε πολύ διαφορετικούς στόχους και θα υπάρχουν σύντομα προστριβές.

Η σχέση θέλει δουλειά

Μπορεί να ακούγεται κουραστικό αλλά τα ραντεβού, το φλερτ, η σχέση, ακόμα και ο γάμος θέλουν πολλή δουλειά. Σίγουρα δεν ακούγεται πολύ ευχάριστο, αλλά δεν πρέπει να επαναπαύεσαι. Το ότι ταιριάζεις με έναν άνθρωπο και επιλέξατε να μπείτε σε μια σχέση δεν σημαίνει πως θα λειτουργήσει μόνη της. Όλα είναι δούναι και λαβείν. Χρειάζεται αρκετή προσπάθεια και από τις δύο πλευρές και θα πρέπει να είσαι διατεθειμένος να το κάνεις και να το γνωρίζεις πριν καν βγεις σε αναζήτηση.

Το timing είναι το παν

Φυσικά ότι και να λέμε και όσο και να το θέλεις το σωστό timing είναι το παν. Μπορεί να γνωρίσεις μια κοπέλα και να είναι ήδη σε σχέση, ή να δεις κάποια κοπέλα στο δρόμο και να μην ξέρεις πως να την προσεγγίσεις. Ακόμα σίγουρα πολλές θα είναι οι κοπέλες που βρίσκονται αυτή τη στιγμή σε άλλη φάση. Να θυμάσαι όμως ότι ο επιμένων νικά και όποιος ξέρει να περιμένει στο τέλος βγαίνει κερδισμένος.

Δες ακόμα: men

πηγή:the-man.gr
 

inaoussa.gr - All Rights Reserved