Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
5 λόγοι που μια γυναίκα σε σβήνει από το facebook PDF Εκτύπωση E-mail
Articles | Men
Συντάχθηκε απο τον/την inaoussa on Τρίτη, 03 Δεκέμβριος 2019 03:28   

gunΘυμάμαι μια ρήση ενός γνωστού σχετικά με την απόκτηση του μαγικού αριθμού …τηλεφώνου από μια γυναίκα: «Σημασία δεν έχει να αποκτήσεις τον αριθμό του κινητού αλλά να βγεις έξω για ένα καφέ μαζί της».

Κακά τα ψέματα είχε απόλυτο δίκιο, αφού αριθμό μπορεί να έπαιρνες για διάφορους λόγους π.χ. για να σε ξεφορτωθεί ή από ευγένεια λόγω κοινών γνωστών κτλ. Στο τέλος όμως έπαιρνες και κάτι άλλο πολλές φορές. Στην εποχή του facebook αυτό ισχύει σε πολλαπλάσιο βαθμό, καθώς η πρόσβαση στο προφίλ της ποθητής κορασίδας δε σημαίνει και πολλά και μπορεί όσο εύκολα αποκτήθηκε το ίδιο εύκολα να χαθεί. Τούτο το μέσο κοινωνικής δικτύωσης αποτελεί ένα ναρκοπέδιο όπου εύκολα το κουμπάκι της διαγραφής μπορεί να πατηθεί, άλλοτε δίκαια και άλλοτε άδικα. Οι λόγοι πολλοί, προσπάθησα να σκεφτώ ίσως τους πέντε επικρατέστερους από όσα έχω βιώσει και έχω ακούσει. Απέκλεισα τους προφανής και απόλυτα δικαιολογημένους λόγους για τις γυναίκες, δηλαδή τα ακραία και προσβλητικά μηνύματα και σχόλια (τι πάτος είναι αυτός μάνα μου….κτλ)

1. Ο κρυφός φίλος που εμφανίζεται δυναμικά. Πολλοί άνθρωποι δεν θέλουν να μοιράζονται όλες τις πληροφορίες της προσωπικής τους ζωής. Έτσι πολλές κοπελιές δε λένε αν είναι δεσμευμένες και το αγόρι τους είναι απλώς ακόμα ένας φίλος που κάνει πλακίτσα στα σχόλια και χρειάζεται μια μελέτη για να καταλάβεις ότι είναι κάτι παραπάνω. Αν λοιπόν δεν είσαι μελετηρός, υπομονετικός και προσεκτικός μπορεί ξαφνικά να βρεθείς προ εκπλήξεως. Η διαδικτυακή γνωριμία έχει προχωρήσει και λες να ανεβάσεις κάτι για να αρχίσει να πιάνει το νόημα…. Εκεί κάπου σκάει ένα ευγενικό μήνυμα από την κοπέλα, αν είσαι τυχερός. Σου λέει να μην το ξανακάνεις ή απλά ότι θα σε σβήσει γιατί το αγόρι της (είχε αγόρι;;;) της έκανε σκηνή. Άλλες φορές απλά διαγράφεσαι ή και μπλοκάρεσαι ενώ στις αγαπημένες μου περιπτώσεις λαμβάνεις ένα μήνυμα του τύπου «… σε ψάχνω αλήτη» από τον μάτσο φίλο. Ή μπορεί να μην είναι και τόσο μάτσο. Φτάνει που το πιστεύει αυτός όμως. Και το κορίτσι του….

2. Ήσουν παγκίτης μάνα μου. Γκομενέος δεν υπάρχει φλερτάρεις όμορφα και ίσως έχεις κατορθώσει και μια έξοδο… με τα πολλά όμως. Αυτό σημαίνει ότι μάλλον είσαι στο μέσο όρο και ευγενής νέος, αλλά όπως και στην πραγματική ζωή, σε έχει για καβάτζα. Τώρα φταις εσύ που δεν το κατάλαβες, φταίει αυτή που δεν σου το είπε διαλέγετε και παίρνετε. Η ουσία είναι ότι κάποια στιγμή, έρχεται η μεγάλη μεταγραφή, ο μάτσο που λέγαμε και παραπάνω (ή ανάλογα τον τύπο της κάθε γυναίκας) και δεν υπάρχει χώρος στο παραμύθι για ενοχλητικούς τύπους. Έτσι ή κάθεσαι στη γωνίτσα και κόβεις τα πολλά πολλά ή παίρνεις πόδι.(καλό παιδί αλλά λίγο μαλάκας)

3.Μην ξεχνάς τη θέση σου αυλικέ. Οκ γνωστό σε όλες τις γυναίκες τους αρέσουν τα κολακευτικά σχόλια και σε αρκετές να έχουν μια λέσχη φίλων και θαυμαστών, δηλαδή μια αυλή ως άλλες βασίλισσες. Αλλά μέχρι εκεί, επειδή πήρες κάποια λάικ σε σχόλια σου μην παίρνεις και αέρα κοινέ θνητέ!!! Πρέπει να ξέρεις τη θέση σου, μη γίνεσαι πιεστικός στο ίνμποξ για καφέ συνάντηση ή ακόμη και απάντηση… ποιος νομίζεις ότι είσαι; Σαν και εσένα πολλοί, πάρε τη διαγραφή σου. Εντωμεταξύ για να είμαστε δίκαιοι, άμα η κοπέλα είναι μοντέλο με 1.200 λάικ σε κάθε φωτό πιστεύεις ότι έχεις ελπίδες; Όλα είναι ζήτημα αριθμών… το ίνμποξ της έχει περισσότερα εισερχόμενα και από τα ΕΛΤΑ της περιοχής σου και τα βιογραφικά που υποβάλλονται για ένα ποτό θα είναι και αξιόλογα.

4.Τσακωμοί και χωρισμοί. Το έτερον σου ήμισυ δεν το έχεις σε εκτίμηση… Ο πιο σοβαρός και απλός λόγος να φας τη διαγραφή σου. Τσακωθήκατε άσχημα ή/και χωρίσατε. Δεν θέλει να βλέπει τη φάτσα σου ρε φίλε… Δρόμο. Βέβαια, όσο σοβαρός είναι ο λόγος του χωρισμού/τσακωμού άλλο τόσο είναι και ο λόγος της διαγραφής. Καρδούλες, αρκουδάκια και αγάπες ύστερα από μισή ώρα;;; Στην αρχική μου; Μάλλον παίζει να σας διαγράψω και εγώ. Ψέματα λέω τα διασκεδάζω κάτι τέτοια. Είμαι κακός το ξέρω.

5. Η cool νυν. Όχι συχνό αλλά τόσο γαμάτο. Η γυναίκα σου σε ξέρει για χρόνια και σε αγαπάει με τα στραβά και τα ανάποδά σου. Αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι δεν εκνευρίζεται όταν σε βλέπει να χαριεντίζεσαι με κοράσια στα ποστς σου, τα οποία εμφανίζονται και στην αρχική της. Αν υποθέσουμε δηλαδή ότι ΔΕΝ μπαίνει στο προφίλ σου για έλεγχο περιοδικά. Επομένως η λύση είναι διαγραφή για να μπορεί να σερφάρει χαλαρή χωρίς να βλέπει την αφεντιά σου διαδικτυακά, αφού της φτάνει όσο σε τρώει στη μάπα στην πραγματικότητα.Καταλήγοντας, όπως έλεγα και στις εκθέσεις λυκείου, σαν την πραγματικότητα δεν έχει. Μη στεναχωριέστε αν κάποια σας διέγραψε από το facebook αλλά από την πραγματική ζωή της. Αν σας διέγραψε από το facebook επειδή προσπαθούσατε, λάθος ή σωστά, να γίνετε μέρος της ζωή της, μάλλον δε σας ήθελε εκεί. Επομένως ξεχάστε το και πηγαίνετε παρακάτω. Το καλύτερο για όλους. Σοβάρεψα στο τέλος….συγγνώμη

Δες ακόμα: men

πηγή:simplyman.gr




 

inaoussa.gr - All Rights Reserved