Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Τι βλέπει μια γυναίκα και σε θεωρεί ψώνιο; PDF Εκτύπωση E-mail
Articles | Men
Συντάχθηκε απο τον/την inaoussa on Σάββατο, 31 Αύγουστος 2019 01:34   

pswnioΜπορεί οι άντρες να κατηγορούν τις γυναίκες ότι είναι ψώνια, ξιπασμένες και οτι μεγαλοπιάνονται αλλά η αλαζονεία και η κενότητα δεν εξαρτάται από το φύλο. Αυτό όμως δεν περνάει απαρατήρητο, ειδικά όταν πρόκειται για συμπεριφορά που αποστρέφεται μια γυναίκα!

1. Ο άντρας που έχει χόμπυ που συνήθως κάνουν οι έχοντες και κατέχοντες. Θυμάμαι είχαμε βγει μεγάλη παρέα σε κλαμπ για ποτό. Ανάμεσά μας και ένας ειδικευόμενος γιατρός με ότι αυτό συνεπάγεται για τα έσοδά του. Δεν τον γνώριζα καλά-καλά, ούτε είχαμε πολυμιλήσει και γύρω στις 2 γυρνάει κ λέει σε εμένα και τη φίλη μου "Πρέπει να φύγω γιατί αύριο έχω μάθημα ιστιοπλοϊας". Εκείνη την ώρα κοίταξα σαστισμένη τη φίλη μου και μετά γελούσαμε εις βάρος του, γιατί η σκοπιμότητα της αιτιολόγησης της αποχώρησής του ήταν για μας πολύ περιττή, εφόσον μας φόρτωσε με μια άχρηστη πληροφορία, για αυτόν όμως σημαντική για το προφίλ του γόητα νεαρού θαλασσόλυκου. Δεν σκέφτηκε όμως ότι η εικόνα του είχε ήδη αμαυρωθεί όταν χοροπηδούσε από τη χαρά του επειδή οι διπλανοί φεύγοντας μας πρόσφεραν το μισό μπουκάλι βότκα που έμεινε αδιάθετο.

2. Αυτός που βγαίνει μόνο σε γνωστά μαγαζιά. Ναι, το πρώτο πράγμα που θα σε ρωτήσει είναι "Πού βγαίνεις;" και η μόνη ικανοποιητική απάντηση για αυτόν είναι τα μαγαζιά που συχνάζουν οι διάφοροι "τηλεαστέρες". Προς Θεού, εννοείται πως και σε αυτά θα πας, αλλά το κίνητρο θα είναι όχι για να το συζητήσεις αργότερα, αλλά επειδή εσύ νιώθεις να σου ταιριάζει και περνάς καλά. Το στέκι της γειτονιάς σου για αυτόν είναι πολύ decadence! Επίσης, από πνευματικότητα κλάφτα! Μουσική του συρμού αποκλειστικά, είτε ελληνικά σκυλάδικα είτε ξένα mainstream. Βέβαια, αν γίνει της μόδας να πηγαίνει στα μουσεία και στα θέατρα, υπάρχει η πιθανότητα να καλλιεργήσει και λίγο το μυαλό και τη ψυχή του.

3. Η εξωτερική εμφάνιση το παν. Είναι δυνατόν να μην έχει μούσια και φουλ τατού; Είναι δυνατόν να μην φοράει μαρκάτα ρούχα; Μα σε ποιόν κόσμο ζούμε επιτέλους! Το προσωπικό στυλ, το αγνοεί. Οτιδήποτε προστάξει η μόδα, θα το κάνει, απλά για να είναι τρέντυ. Μπορεί να μαζεύει ένα χρόνο, κλειδαμπαρωμένος στο σπίτι του, τα 900 ευρώ του I-phone, αλλά θα τα δώσει! Καθήμενος στο τραπέζι του καφέ, θα το μοστράρει και αν έχει και κανένα αμάξι υψηλότερης κατηγορίας, θα αφήσει δήθεν τυχαία και το κλειδί του αυτοκινήτου σε δημόσια θέα! Να σημειωθεί ότι το κινητό ενδέχεται να είναι με κάρτα χωρίς χρόνο ομιλίας και το αυτοκίνητο μεταχειρισμένο 20ετίας ή να το έχει πάρει με δάνειο και να χρωστάει 5 δόσεις. Εμ, είχαμε και το έξοδο του i-phone!! Αυτός ο τύπος βέβαια δεν θα συνοδεύει όποια και όποια ή τουλάχιστον σε αυτό ελπίζει. Μέχρι πριν από κάποια χρόνια πίστευα ότι μόνο οι γυναίκες κοζάρουν τις τσάντες των άλλων γυναικών, ώσπου συνέβη και αυτό: άνδρας σε παρέα κόζαρε την τσάντα μου, να διαπιστώσει αν έχει είναι πολυτελής ή όχι.

Είμαι σίγουρη οτι κάποιοι διαβάζοντας τα παραπάνω αναγνωρίσατε κάποιον φίλο, γνωστό ή και τον εαυτό σας. Δε χρειάζεται να το παραδεχθείτε δημόσια απλά να κατανοήσετε οτι αλλού κρύβεται η ομορφιά της ζωής, αυτά όλα είναι επιφανειακά και απλά γελοιοποιείστε στα μάτια ενός συγκροτημένου ανθρώπου, ανεξαρτήτως φύλου. Η οικονομική κρίση είναι εδώ, τα φαινόμενα αυτά περιορίστηκαν, αλλά θεωρώ ότι αν δεν αλλάξουμε νοοτροπία μόλις ανακάμψουμε, κάποιοι και πάλι θα ξεσαλώσουν.

Δες ακόμα: men

πηγή:simplyman.gr
 

inaoussa.gr - All Rights Reserved