Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
7 λόγοι για τους οποίους οι γυναίκες γουστάρουν τα κακά παιδιά PDF Εκτύπωση E-mail
Articles | Men
Συντάχθηκε απο τον/την inaoussa on Σάββατο, 12 Αύγουστος 2017 08:11   

menΠρέπει να το παραδεχτούμε! Όλες οι γυναίκες γουστάρουν τα "κακά" αγόρια με τα πολλά tattoo που οδηγούν μηχανές και κάνουν τρέλες. Όλες σε κάποια φάση της ζωής μας έχουν μπλέξει με τέτοιους τύπους.

Ακόμα και στο σχολείο ο πρώτος τους έρωτας ήταν ο πιο δημοφιλής, ο ωραίος με τα σκουλαρίκια, αυτός που δημιουργούσε προβλήματα στο σχολείο, αντιμιλούσε με τους καθηγητές κ.τ.λ. Συνήθως βέβαια αυτές οι σχέσεις είναι σχέσεις πάθους που καταλήγουν άδοξα, αφού αυτά τα αγόρια επιζητούν την ελευθερία τους και δεν έχουν όρεξη για γκρίνιες, έλεγχο και τσακωμούς. Παρόλο όμως που τις κάνουν να υποφέρουν, εκείνες τους θέλουν. Έχουν αυτό το σκληρό βλέμμα το ατίθασο, το διαφορετικό που τις ελκύει σα μαγνήτης...

Άν θέλετε οι γυναίκες να σας παρακαλάνε τότε ακολουθείστε κάποιο απο αυτά τα 7 βήματα και θα σίγουρα θα δείτε διαφορά..

1) Δεν είναι "λαπάς"! Οι γυναίκες δεν γουστάρουν τα καλά και γλυκά παιδιά. Δε θέλουν μαμούχαλους που να εξαρτώνται απο τη μαμά τους αλλά σκληρούς που μπορούν να ανταπεξέλθουν σε δύσκολες καταστάσεις.

2) Είναι προστάτης! Μαζί του νοιώθει ασφάλεια και σιγουριά. Νομίζει οτι μπορεί να την προστατέψει και να τσακωθεί με όποιον την πειράξει. Τις περισσότερες φορές που θα μπλέξει σε καυγά βέβαια να ξέρεις πως ουσιαστικά δε θα το κάνει για να την υπερασπιστεί αλλά για να αποδείξει στον άλλο ποιος είναι πιο δυνατός, αφού θέλει πάντα να είναι κυρίαρχος.

3) Ενθουσιασμός! Είναι τόσο απρόβλεπτοι που όταν βγαίνεις μαζί τους δε ξέρεις που θα είσαι το επόμενο λεπτό. Αυτό το άγνωστο είναι που εξιτάρει τις περισσότερες γυναίκες. Είναι τόσο αυθόρμητοι που δύσκολα τους βαριούνται.

4) Είναι διαφορετικός! Δεν είναι ο τύπος του άνδρα που θα τους φέρει λουλούδια, θα τις πάει για φαγητό σε ένα ρομαντικό εστιατόριο και θα τους πεί πόσο όμορφες είναι. Αυτά τα κάνουν τα καλά παιδιά. Αυτός μπορεί τώρα να την ανεβάζει στα σύννεφα και μετά να μη της δίνει σημασία. Ποτέ δε ξέρεις τι σκέφτεται και ποτέ δε γνωρίζεις αν θα την πάρει τηλέφωνο για να βγουν ή αν θα σε "γράψει".

5) Επαναστατούν! Όταν μία γυναίκα τα φτιάχνει με ένα κακό παιδί, στην ουσία κάνει την επανάστασή της. Ξεφεύγουν απο τη βαριεστημένη και οργανωμένη ζωή τους και βρίσκουν διέξοδο σε αυτόν που τις ηρεμεί, τις ενθουσιάζει, τις ρίχνει στα πατώματα, τις κάνει να κλαίνε και δημιουργεί σασπένς στη ζωή τους.

6) Αποτελούν πρόκληση! Όπως προαναφέραμε, τα σκληρά αγόρια δύσκολα μπαίνουν στη διαδικασία της σχέσης. Δε γουστάρουν τη δέσμευση και την καταπίεση. Θέλουν την ελευθερία τους και το χώρο τους. Οπότε, αν κάποια γυναίακ "δέσει" έναν τέτοιον άντρα, αισθάνεται πως κερδίσε την πρόκληση.

7) Αντίστροφη ψυχολογία! Οι συγκεκριμένοι τύποι αδιαφορούν για εκείνες και αυτό τις κάνει να τους θέλουν πιο πολύ. Θέλουν να τους αλλάξουν, ενώ γνωρίζουν πως αυτό δεν πρόκειται να γίνει ποτέ. Τις "φτύνουν" και έτσι τις κάνουν να "κολλάνε" και να αναρωτιούνται πώς μπορούν να τους κερδίσουν ολοκληρωτικά.

Δες ακόμα: men

πηγή:mansife.gr

mpantis 

inaoussa.gr - All Rights Reserved