Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για να προσεγγίσεις μια άγνωστη κοπέλα στο μπαρ PDF Εκτύπωση E-mail
Articles | Men
Συντάχθηκε απο τον/την inaoussa on Παρασκευή, 21 Ιούνιος 2019 04:32   

proseΗ επικοινωνία με αγνώστους πολλές φορές φαντάζει πολύ πιο τρομακτική απ΄όσο είναι στην πραγματικότητα και για το λόγο αυτό πρέπει να αναθεωρήσεις τον τρόπο που προσεγγίζεις τις άγνωστες κοπέλες στο μπαρ, για να γίνεις ο πιο γοητευτικός καρδιοκατακτητής της παρέας σου.

Η συνεχής εξέλιξη της τεχνολογίας φαίνεται πως έχει κυριεύσει την καθημερινότητα πολλών νέων ανθρώπων και η διαπροσωπική επικοινωνία τείνει πλέον να εξαφανιστεί, αφού μπορείς πολύ εύκολα μέσα από το κινητό σου να κάνεις όλες τις δουλειές σου και να κανονίζεις τα επόμενα ραντεβού σου, διαπιστώνοντας πως δεν υπάρχει κάποιος ουσιαστικός λόγος για να μιλήσεις με κάποιον άγνωστο.

Πριν λίγα χρόνια όμως, οι αδέσμευτοι άντρες συνήθιζαν να συχνάζουν στα μπαρ με τη προϋπόθεση πως θα συναντήσουν κάποια άγνωστη κοπέλα και θα κάνουν σεξ για το υπόλοιπο βράδυ τους. Στην εποχή που ζούμε όμως, κάτι τέτοιο φαντάζει λίγο περισσότερο τρομακτικό στα μάτια μας, αφού η πρώτη σκέψη μας όταν γνωρίζουμε έναν άγνωστο είναι μήπως έχει δολοφονικές τάσεις. Ένα γεγονός, που κάνει τη λογική μας πολύ περίεργη αν σκεφτείς πόσο εύκολο είναι να σε σκοτώσει κάποιος που μόλις γνώρισες στο διαδίκτυο και δεν ξέρεις τίποτα για εκείνον.

Τα καλά νέα όμως είναι, πως υπάρχουν κάποια πλεονεκτήματα όσον αφορά την γνωριμία με κάποιον άγνωστο. Αρχικά αυξάνεις αρκετά τις πιθανότητες σου για σεξ επειδή πολλές φορές η ενέργεια που υπάρχει μεταξύ σας και τα διάφορα στοιχεία που αιωρούνται στην ατμόσφαιρα και σε ερεθίζουν σε κάποιον, όπως η μυρωδιά, κάποιο σεξουαλικό τικ όπως το να δαγκώνει απαλά το χείλος της ή να παίζει με τα μαλλιά της, είναι πράγματα τα οποία δεν μπορείς να τα καταλάβεις μέσα από την διαδικτυακή επικοινωνία.

Τα στοιχεία που μαθαίνεις μέσα από ένα προφίλ στο διαδίκτυο είναι περισσότερο χρήσιμα για να μάθεις όλο το background κάποιου και να γνωρίζεις χιλιάδες πληροφορίες χωρίς να γνωρίζεις αν υπάρχει κάποια ουσιαστική χημεία μεταξύ σας.

Για να προετοιμαστείς κατάλληλα, παρακολούθησε κάποια κλασική ασπρόμαυρη ρομαντική ταινία, όπου συχνά δείχνει τους άντρες να προσεγγίζουν τις γυναίκες στα μπαρ. Από τη στιγμή που είναι εντελώς άγνωστη σε εσένα και δεν έχεις κάποιο συγκεκριμένο προφίλ για να προχωρήσεις το θέμα και να γνωρίζεις τί ακριβώς πρέπει να πεις για να την προσελκύσεις, ένας καλός κανόνας που πρέπει πάντα να θυμάσαι είναι, πως πρέπει να αξιολογείς την αντίδραση της γυναίκας με την οποία θέλεις να κάνεις σεξ και να βεβαιώνεσαι πως έχετε παρόμοιες αντιλήψεις.

Όσον αφορά μια πρώτη συζήτηση μεταξύ σας, οτιδήποτε πεις που ακολουθείται από τις λέξεις «τεχνική» ή «μέθοδο» δεν πρόκειται να λειτουργήσει.

Αυτό που πρέπει να πεις είναι πολύ πιο εύκολο απ΄όσο πιστεύεις:

"Γεια σου! Μπορώ να σε κεράσω ένα ποτό;»

Αν πει ναι, κέρασε της ένα ποτό και άνοιξε μια συζήτηση έτσι ώστε να μάθεις περισσότερα πράγματα για εκείνη και τα ενδιαφέροντα της. Αν όχι, μην επιμείνεις, δεν υπάρχει λόγος να γίνεσαι πιεστικός από τη στιγμή που δεν την ενδιαφέρεις.

Δες ακόμα: men

πηγή:manslife.gr
 

inaoussa.gr - All Rights Reserved