Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Τι να κάνεις τα πράγματα της πρώην PDF Εκτύπωση E-mail
Articles | Men
Συντάχθηκε απο τον/την inaoussa on Παρασκευή, 12 Απρίλιος 2019 06:15   

prwinΕίτε οι αναμνήσεις μιας σχέσης που έληξε είναι καλές, είτε είναι κακές, είτε είναι αδιάφορες, κάποια στιγμή μετά τον χωρισμό θα χρειαστεί να πάρεις αποφάσεις σχετικά με τη γυναικεία σαβούρα που βρίσκεται στην κατοχή σου.

Αν σε κυριεύει μια σύγχυση σχετικά με το πώς να διαχειριστείς τα παραλειπόμενα της σχέσης σου, ακολούθησε τις παρακάτω οδηγίες.

Προς απόσυρση

Τα πράγματα που δεν θα σου λείψουν ποτέ είναι εκείνα που ήρθαν στα χέρια σου χωρίς να τα ζητήσεις και παρέμειναν στην κατοχή σου παρά τη θέληση σου. Πιο συγκεκριμένα, το ξεκαθάρισμα σου θα έπρεπε να ξεκινήσει όλα τα αποτυχημένα δώρα που σου έκανε η πρώην καλή σου, όπως οι στιλάτες γραβάτες, τα στενά παπούτσια ή τα λούλικα μπλουζάκια που δεν συμπάθησες ποτέ. Εφόσον δεν είστε πια μαζί δεν ελλοχεύει ο κίνδυνος να πληγώσεις τα αισθήματα της, ούτε υπάρχει ηθικός λόγος να τα λυπηθείς. Μπορείς, ωστόσο, να τα δώσεις σε κάποιον φορέα που θα τα παρέχει σε κάποιον που τα χρειάζεται: το σκουπίδι του ενός, θησαυρός κάποιου άλλου…

Προς φύλαξη

…Τα πετυχημένα δώρα. Μπορεί στη φάση του χωρισμού που βρίσκεσαι να μοιάζουν με θλιβερές αναμνήσεις, αλλά κατόπιν ενός σεβαστού χρονικού διαστήματος θα μοιάζουν σχεδόν τρόπαια. Δεν είναι μικρό πράγμα να μπορείς να πεις ότι κάποια στιγμή στη ζωή σου είχες μια γυναίκα που σε καταλάβαινε αρκετά καλά ώστε να σου κάνει ένα δώρο το οποίο θα σου είναι χρήσιμο για μια ζωή. Και μη γελιέσαι, τα πετυχημένα δώρα ποτέ δεν συμβαίνουν τυχαία… Οπότε ρολόγια, κασμίρ κασκόλ, ακριβά αρώματα, ή ακόμη και είδη για το σπίτι μένουν σταθερά. Το ίδιο ισχύει και για τις φωτογραφίες καλών στιγμών; μπορεί πλέον η θέση τους να είναι μέσα σ’ ένα κουτί στο πατάρι, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι κάποια στιγμή στο μέλλον δεν θα σε κάνουν να ξαναχαμογελάσεις…

Προς επιστροφή

Τα πράγματα που της ανήκουν. Σε αυτή τη φάση ίσως ανακαλύψεις ότι το δυσκολότερο βήμα είναι να αποχωριστείς τα ρούχα που λάτρευες να την βλέπεις να φορά ή τα αντικείμενα που σου την θύμιζαν όταν δεν ήταν εκεί. Ωστόσο, δεν υπάρχει λόγος να αποχωριστείς τα δικά σου ρούχα που συνήθιζε να φοράει γιατί την βόλευαν, εφόσον δεν τα είχες για πέταμα εξαρχής. Αρκέσου, λοιπόν, στο πακετάρισμα των όσων της άνηκαν πάντα και αντιστάσου στον πειρασμό να κρατήσεις ενθύμια με τη δικαιολογία ότι “κάπου χάθηκαν.” Επίσης, φρόντισε να πάρεις πίσω τα πράγματα σου που ξέμειναν στο δικό της σπίτι αν τα χρειάζεσαι ακόμη. Εάν, πάλι, υπάρχει δαχτυλίδι αρραβώνων στη μέση παίξ’ το large και άφησε την να το κρατήσει για να κλαίει όταν σε σκέφτεται, εκτός αν πρόκειται για οικογενειακό κειμήλιο.

Δες ακόμα: men

πηγή:simplyman.gr
 

inaoussa.gr - All Rights Reserved