Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
10 «must» κινήσεις για να αρέσετε στις γυναίκες PDF Εκτύπωση E-mail
Articles | Men
Συντάχθηκε απο τον/την inaoussa on Πέμπτη, 20 Ιούνιος 2019 07:57   

menΤο ερώτημα: «Τι είναι αυτό που θέλουν οι γυναίκες», αποτελεί ένα αιώνιο μυστήριο. Ευτυχώς, οι επιστήμονες αναρωτιούνται το ίδιο πράγμα και γι αυτό έκαναν έρευνα.

Εδώ είναι 10 επιστημονικά χαρακτηριστικά που οι γυναίκες βρίσκουν ακαταμάχητα στους άντρες.

1) Η καλή εμφάνιση μπορεί να είναι ένας βασικός παράγων, αλλά δεν είναι τόσο σημαντικός όσο πιστεύετε. Σε μελέτες, οι γυναίκες συνήθως επιλέγουν εμφανίσιμους άντρες για βραχυπρόθεσμες και όχι για μακροχρόνιες σχέσεις.

2) Η αίσθηση του χιούμορ είναι σημαντική για τις γυναίκες και οι επιστήμονες έχουν διαπιστώσει ότι ο αστείος άντρας φαίνεται πιο ευφυής.

3) Για τις μακροχρόνιες σχέσεις, οι γυναίκες τείνουν να προτιμούν αλτρουιστές άνδρες που είναι καλοί και κάνουν καλές πράξεις.

4) Είναι ένα κοινό στερεότυπο ότι οι πλούσιοι άνδρες έχουν μεγαλύτερη πέραση. Σε μελέτες, οι γυναίκες επιλέγουν άνδρες που βγάζουν φωτογραφίες με ακριβά αυτοκίνητα ή σπίτια γιατί δημιουργείται η αίσθηση ότι είναι πλούσιοι.

5) Τα μούσια υπήρξαν τόσο πόλος έλξης όσο και απώθησης σε διαφορετικές μελέτες, έτσι δεν κατάληξαν σε ένα ασφαλές συμπέρασμα καθώς παίζουν ρόλο κυρίως οι προσωπικές προτιμήσεις. Κάνετε ό, τι θέλετε με το πρόσωπό σας για να προσελκύσετε την σωστή σύντροφο.

6) Παλαιότερες έρευνες είχαν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι οι άνθρωποι ήθελαν να καταλαβαίνουν ότι είναι αρεστοί από το αντικείμενο του πόθου τους, αλλά οι πρόσφατες μελέτες δείχνουν ότι το «σκληρό παιχνίδι» θα μπορούσε πραγματικά να είναι μια αποτελεσματική τακτική. Το να δείχνετε μη διαθέσιμοι μπορεί να κάνει τις γυναίκες, να σας θέλουν περισσότερο.

7) Κάποιες μελέτες έχουν δείξει ότι οι άνδρες με τα σκυλιά, ελκύουν περισσότερο τις κυρίες.

8) Σε ένα πείραμα που έγινε με βάση τα ραντεβού, οι γυναίκες θεωρούσαν πιο ελκυστικούς τους άνδρες που ήταν πιο επιμελείς (εξυπηρετικοί και μη επικριτικοί).

9) Οι γυναίκες σε όλο τον κόσμο χαρακτήρισαν πιο ελκυστικούς τους άνδρες που φορούσαν κόκκινα, σύμφωνα με μια μελέτη.

10) Οι γυναίκες προτιμούν τους θαρραλέους άντρες που δεν έχουν την αίσθηση του κινδύνου και μετατρέπονται σε ήρωες σώζοντας ζωές ή παίζοντας με τη φωτιά (κυριολεκτικά και μεταφορικά).

Δες ακόμα: men

πηγή:newmoney.gr 

inaoussa.gr - All Rights Reserved