Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
7 γυναικείες κινήσεις που κάποτε προκαλούσαν τον άνδρα να φλερτάρει PDF Εκτύπωση E-mail
Articles | Men
Συντάχθηκε απο τον/την inaoussa on Κυριακή, 27 Οκτώβριος 2019 07:10   

kinΠαρακάτω,θα βρείτε επτά συνηθισμένες στάσεις σώματος, μορφασμούς προσώπου, ή κινήσεις, που έδειχναν στο παρελθόν ότι μία γυναίκα ενδιαφέρεται για ένα άντρα. Κεραίες ανοιχτές και μάτια ορθάνοιχτα παρακαλώ γιατί κάποια από αυτά γίνονται και σήμερα.

Βλέμμα στραμμένο στον ωραίο άγνωστο

Ενώ μιλάει με τη φίλη της στο μπαρ, το βλέμμα της είναι καρφωμένο στον άγνωστο άντρα που κάθεται απέναντι. Ενώ γελάει με τα αστεία που της λένε, εκείνη δεν ξεκολλάει τα μάτια της από πάνω του. Δε χρειάζεται να τα ανοιγοκλείνει ναζιάρικα όπως η Ευαγγελία Σαμιωτάκη στο Δημήτρη Παπαμιχαήλ στο "η Νεράιδα και το Παλικάρι"! Το μήνυμα είναι σαφές.

Λάγνα κίνηση ποδιών

Εμπρός στο δρόμο που χάραξε η Σάρον Στόουν στο "Βασικό Ένστικτο"! Όταν η άγνωστη θαμώνας του μπαρ σταυρώνει τα πόδια της αργά και νωχελικά, ένα πράγμα μπορεί αυτό να σημαίνει: ότι δείχνει ερωτικό ενδιαφέρον γι' αυτόν τον οποίο κοιτάζει. Αν πάλι ανοίγει λίγο παραπάνω τα πόδια της -όχι χύμα σαν ποδοσφαιριστής- αλλά με νόημα, σημαίνει μια πολλά υποσχόμενη βραδιά ξεκινάει.

Στροφή κορμού 180 μοίρες

Η παρέα της είναι στην Ανατολή και εκείνη έχει στραφεί ολοκληρωτικά στη Δύση. Αν δεν έχει αυχενικό ή λουμπάγκο, σημαίνει ότι κάποιον ξεχώρισε μέσα στο πλήθος και προσπαθεί να τον κάνει να την ξεχωρίσει κι εκείνος. Συνήθως αυτή η κίνηση γίνεται επισταμένα και προκλητικά, μήπως και το καταλάβει το αντικείμενο του πόθου της.

Ραβασάκι φεύγοντας

Κι εκεί που είναι απορροφημένος από το θεϊκό κοκτέιλ που του έφτιαξε ο bartender, βλέπει κάποια να πηγαίνει προς την τουαλέτα και να του σφηνώνει στην παλάμη του ένα χαρτάκι με το τηλέφωνό της ή ένα μήνυμα τύπου "σε περιμένω". Μετά από αυτό,κι επειδή ζούμε στην εποχή του "ψεκάστε-σκουπίστε-τελειώσατε" μπορεί -αν μη τι άλλο- να περάσουν ένα ευχάριστο κι αναπάντεχο one night stand.

Κερασμένο σφηνάκι

Πολύ προχώ κίνηση για μια γυναίκα, που όμως κερδίζει όλο και περισσότερο έδαφος στις μέρες μας. Το αν είναι καλή ή κακή δεν μας αφορά εδώ. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι η κίνηση αυτή καθαυτή και το μήνυμα που θέλει να περάσει. Και το μήνυμα είναι ξεκάθαρο: ενδιαφέρεται η κοπέλα, γι' αυτό και ξοδεύεται!

Παιχνίδι με τα χείλη

Μπορεί να έχει να κάνει με το καλαμάκι του ποτού της. Να παίζει μ' αυτό δήθεν αδιάφορα, αλλά όχι χωρίς λόγο. Μπορεί να γλύφει τα χείλη της και να τα υγραίνει κάθε φορά που τα βλέμματά σας συναντώνται.

"Ω, με συγχωρείτε ήταν τυχαίο"

Αθάνατη Αλίκη, κίνηση-ύστατο σημάδι ενδιαφέροντος για κάποιον. Αν το αντικείμενο του πόθου δεν έχει πάρει χαμπάρι ακόμα τίποτα, περνάει από δίπλα του και τον σκουντάει ελαφρά ή πέφτει δήθεν επάνω του κατά λάθος, ζητώντας να τη συγχωρέσει, αλλά την έσπρωξαν. Στη φάση αυτή, πέφτει κι ένα βλέμμα γεμάτο υποσχέσεις.

Δες ακόμα: men

πηγή:simplyman.gr
 

inaoussa.gr - All Rights Reserved