Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
5 σημάδια ότι είσαι ερωτευμένος μαζί της PDF Εκτύπωση E-mail
Articles | Men
Συντάχθηκε απο τον/την inaoussa on Παρασκευή, 25 Οκτώβριος 2019 04:17   

erwsΑκόμα και αν στην ελληνική κουλτούρα υπάρχει ο διαχωρισμός μεταξύ έρωτα και αγάπης, το είδος της έλξης που παίρνει τη μορφή απελπισμένου πόθου για έναν άλλο άνθρωπο εξακολουθεί να μην αποτελεί έρωτα.

Αυτό ισχύει καθότι ο έρωτας τυφλός ή μη έχει την τάση να δίνει, ενώ η ανάγκη για επιβεβαίωση έχει κυρίως την τάση να λαμβάνει. Πως λοιπόν θα καταλάβεις αν είσαι πράγματι ερωτευμένος με μια γυναίκα, ή αν, απλά, θες να κερδίσεις λίγη προσοχή;

Θέλεις να την θαυμάσεις και να αφεθείς στη γοητεία της

Θες να την αφήσεις να σε συνεπάρει και γι’αυτό εστιάζεις το ενδιαφέρον σου πάνω της όταν είστε μαζί με στόχο να ανακαλύψεις τις μικρές λεπτομέρειες που την κάνουν ξεχωριστή. Της κάνεις ερωτήσεις σχετικά με τη ζωή και τους στόχους της γιατί θες να κατανοήσεις καλύτερα την ψυχοσύνθεση της . Θέλεις να καταλάβεις γιατί κάνει ότι κάνει, ποια ένστικτα την ωθούν, και πόση δύναμη βάζει για να το καταφέρει.

Επαναλαμβάνεις συνειδητά κάθε συμπεριφορά σου που βρήκε γοητευτική

Όταν την κάνεις να γελάσει με ένα αστείο σου, ή προκαλείς τον έντονο θαυμασμό της διηγώντας της μια ιστορία που δείχνει ποιος είσαι, νιώθεις περηφάνια που κατάφερες να την ικανοποιήσεις έστω πνευματικά σε κάποιο βαθμό. Γι’αυτό κάνεις μανιέρα τις κινήσεις, τις εκφράσεις, ή τα λόγια που τις άρεσαν προκειμένου να έχεις συνεχώς την ίδια επίδραση πάνω της.

Όταν ανησυχείς για την εμφάνιση σου

Θες να της αρέσει αυτό που βλέπει και γι’αυτό φροντίζεις επιμελώς την εμφάνιση σου, ώστε να εξαλείψεις κάθε πιθανότητα να την ξενερώσει κάτι πάνω σου. Είτε φοράς το πιο άνετο σου σύνολο, είτε όχι, είναι αδιάφορο όταν βγαίνεις με μια γυναίκα την οποία θέλεις διακαώς να εντυπωσιάσεις. Πλάι σ’όλα αυτά θες να είσαι προετοιμασμένος για κάθε τι που μπορεί να προκύψει.

Αναρωτιέσαι πώς ήταν η μέρα της

Πλάι στις εξελίξεις της καθημερινότητας σου και σε όλα τα συναισθήματα που θες να μοιραστείς μαζί της, τρέφεις και ένα γνήσιο ενδιαφέρον για τη δική της επικαιρότητα. Νιώθεις την ανάγκη να μάθεις τα νέα της ημέρας της, ώστε να χαρείς με κάθε καλή είδηση της, ή να της συμπαρασταθείς στα προβλήματα και τους προβληματισμούς της.

Θες να της δώσεις περισσότερα στο κρεβάτι απ’όσα θα σου δώσει εκείνη

Στις καλύτερες ερωτικές σχέσεις ισχύει το δούναι και λαβείν. Στις έντονα ερωτικές σχέσεις ισχύει μόνο το δούναι. Το να δίνεις ικανοποίηση στον άλλο αποτελεί ικανοποίηση και για σένα. Νιώθεις ηδονή μόνο στη σκέψη της ηδονής που προσφέρεις. Το να παίρνεις ικανοποίηση απ΄τον άλλο είναι απλά μια ένδειξη ότι τα αισθήματα είναι αμοιβαία, αλλά δεν αποτελεί για σένα τον αυτοσκοπό της πράξης.

Δες ακόμα: men

πηγή:simplyman.gr
 

inaoussa.gr - All Rights Reserved