Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
5 τρόποι να εξιτάρεις τη γυναίκα σου PDF Εκτύπωση E-mail
Articles | Men
Συντάχθηκε απο τον/την inaoussa on Πέμπτη, 08 Μάρτιος 2018 08:09   

gunΟι ξένοι, πολύ χαριτωμένα, λένε πως "happywife" ισοδυναμεί με "happylife," και οι Έλληνες ξέρουν ότι κάτι τέτοιο ισχύει σε μεγάλο βαθμό.

Αυτό, ωστόσο, δεν σημαίνει ότι η συνολική ευτυχία μιας γυναίκας βρίσκεται αποκλειστικά στα χέρια του συζύγου της, ώστε να χρειαστεί εκείνος να κάνει την ευτυχία της αυτοσκοπό της ζωής του. Αρκεί να ακολουθήσει κανείς μερικές βασικές τακτικές για να κερδίσει και να διατηρήσει την εύνοια της. Παρακάτω δίνονται μερικές ιδέες:

Κάνε κάτι απρόσμενο

...όπως δουλειές στο σπίτι. Τη σήμερον ημέρα είναι μεγάλη υπόθεση να μπορεί ένας άντρας να φροντίζει τα μερεμέτια στο σπίτι, έστω και αν πρέπει να πληρώσει κάποιον για να το κάνει. Αν, λοιπόν, αναλάβεις και κάνα πλύσιμο πιάτων που και που σίγουρα θα κερδίσεις πόντους στη σχέση σου με τη σύζυγο. Και σίγουρα θα της δημιουργήσεις ένα ευχάριστο ξάφνιασμα αφού το κάνεις.

Κάνε μια ρομαντική κίνηση

Ρομαντική κίνηση μπορεί να αποτελέσει η πιο απλή πράξη... Όπως να ζητήσεις συγγνώμη για κάτι που έκανες και την στεναχώρησε. Ή να κάνεις συμβιβασμό σε ένα ζήτημα που έχει μεγάλη σημασία για εκείνη. Αν η γυναίκα σου δεν ανήκει στους ανθρώπους που νιώθουν άβολα με μελιστάλακτες εκφράσεις τρυφερότητας, μπορείς να γίνεις παραδοσιακός και να της προσφέρεις λουλούδια χωρίς να υπάρχει ιδιαίτερη αφορμή.

Οργάνωσε μια επίσημη έξοδο

Το πιο στενάχωρο κομμάτι του να είναι μια γυναίκα μάνα και σπιτονοικοκυρά είναι ότι δεν έχει την ευκαιρία να φροντίσει την εμφάνιση της. Στην πραγματικότητα τα γυναικεία ντυσίματα και χτενίσματα συμβαίνουν περισσότερο για την ευχαρίστηση των γυναικών όταν ετοιμάζονται, παρά για την ευχαρίστηση των αντρών όταν τις βλέπουν. Η εντύπωση που κάνουν στους άντρες κατόπιν είναι απλά το κερασάκι στην τούρτα. Συνεπώς, προτείνοντας της να βγείτε κάπου επίσημα της δίνεις και πάλι λόγο να περάσει καλά. καλλωπίζοντας.

Δώσ' της ρεπό

Οι γυναίκες μπορούν να γίνονται πολύ κλειστές και αντι - επικοινωνιακές όταν νιώθουν ότι έχουν συμβιβαστεί με μια πεζή πραγματικότητα στην οποία κανείς δεν τις προσέχει και δεν τις καταλαβαίνει. Δίνοντας της χρόνο να μείνει με τον εαυτό της, της δείχνεις ότι σέβεσαι τις εσωτερικές της ανάγκες και της δίνεις την ευκαιρία να κάνει πράγματα για τον εαυτό της όπως τις δραστηριότητες και τα χόμπι που αγαπά.

Δίνε χρόνο στην επικοινωνία μαζί της

Το χειρότερο πρόβλημα των μακροχρόνιων σχέσεων δεν είναι τόσο ότι χάνουν σιγά σιγά τη 'φλόγα' που είχαν στην αρχή, όσο το ότι παύουν να επικοινωνούν όπως στην αρχή. Μαζί με τον σεξουαλικό ενθουσιασμό χάνουν και τον εγκεφαλικό ενθουσιασμό με αποτέλεσμα να μην έχουν τίποτα πια να μοιραστούν ο ένας με τον άλλο. Κάνοντας τις συζητήσεις μεταξύ σας συνήθεια, επενδύεις σε μια καλή επικοινωνία που θα διαρκέσει μακροπρόθεσμα.

Δες ακόμα: men

πηγή:simplyman.gr

loft 

inaoussa.gr - All Rights Reserved