Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Πώς θα σε συγχωρήσει; PDF Εκτύπωση E-mail
Articles | Men
Συντάχθηκε απο τον/την inaoussa on Σάββατο, 20 Ιούλιος 2019 01:03   

sugnwmiΞέχασες τα γενέθλιά της;

Της φέρθηκες άγαρμπα μπροστά σε τρίτους; Σ' έπιασε να κοιτάς κάτι που δεν έπρεπε; Σου πήρε δώρο και το 'χασες; Σε έπαιρνε τηλέφωνο όλο το βράδυ και δεν το σήκωνες; Είχατε κανονίσει να βγείτε και την «κρέμασες»,τώρα θα βρεθείς αβοήθητος μέσα στη δίνη των ακραίων φαινομένων που διέπουν τη γυναίκεια φύση.Τι κάνεις για να το μαζέψεις; Στην περίπτωση όμως που θέλει να εκδηλώσει το θυμό της, μην προσπαθήσεις να το αποφύγεις, άφησέ τη να μιλήσει γι' αυτό και άκουσε με κατανόηση ό,τι θα σου σούρει.Προσοχή: όσο κι αν το παρακάνει, μη χάσεις την ψυχραιμία σου.

Μετά τις κατηγόριες, σειρά έχει η απολογία. Παραδέξου τo για να κερδίσεις το πλεονέκτημα της «έδρας».Άσε τους εγωισμούς για μια άλλη μια φορά, αφού όχι μόνο δεν θα σε ωφελήσουν, αλλά ίσως δυναμητίσουν ακόμα πιο πολύ το κλίμα. Εξήγησέ της πως κατάλαβες το λάθος σου, πως δεν είχες καμία πρόθεση να την πληγώσεις , ότι αισθάνεσαι άσχημα και ότι θα βάλεις τα δυνατά σου.Ιδού το ερώτημα. Σκαρφίζεσαι μια δικαιολογία για να πέσεις στα μαλακά ή λες την αλήθεια με την ελπίδα να ανταμειφθείς για την ειλικρίνειά σου;Αναμφίβολα, με μια δικαιολογία τη σκαπουλάρεις πιο εύκολα. Αν το κάνεις σύστημα, όμως, ο κίνδυνος να τεθεί υπό αμφισβήτηση η αξιοπιστία σου είναι μεγάλος.Μια λύση είναι να υποκύπτεις μόνο σε μικρά, αθώα ψέματα που αποφορτίζουν.

Πρώτα απ' όλα, μια, άντε δυο φορές συγγνώμη είναι αρκετές, μην την βομβαρδίσεις με απανωτές μετάνοιες γιατίκαταντάει ενοχλητικό και αναξιοπρεπές. Δεύτερον, μη σου περάσει από το μυαλό να δασκαλέψεις φίλους και γνωστούς να την παρακαλάνε να σε συγχωρέσει, είναι ξεφτίλα. Τρίτον, κράτα τεράστιες αποστάσεις από τις ακραίες αντιδράσεις και θεατρινισμούς προφασιζόμενος ότι σε πνίγει το δίκιο ή ότι αυτοτιμωρείσαι από τις τύψεις.

Αυτό ήταν; Για την ώρα ναι, σε συγχώρεσε. Αλλά μην περιμένεις από μια γυναίκα να ξεχάσει εύκολα. Το κάνει σπάνια!

Δες ακόμα: men

πηγή:askmen.gr
 

inaoussa.gr - All Rights Reserved