Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Οι τύποι αντρών που αποφεύγουν οι γυναίκες PDF Εκτύπωση E-mail
Articles | Men
Συντάχθηκε απο τον/την inaoussa on Παρασκευή, 08 Μάρτιος 2019 01:08   

tupoiΈχετε αναρωτηθεί ποτέ γιατί δεν έχετε και την τρελή επιτυχία με τις γυναίκες; Έχετε αναρωτηθεί ποτέ μήπως είστε από εκείνους τους τύπους αντρών που οι κυρίες δεν θέλουν ούτε ζωγραφιστούς;

Οι γυναίκες είναι αλήθεια ότι δεν έλκονται μόνο από την εξωτερική ομορφιά ενός άντρα και να κοιτάνε και διαφορετικά πράγματα σε έναν άντρα, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν απωθούνται και από συγκεκριμένα άσχημα χαρακτηριστικά ή συμπεριφορές που μπορεί να έχουν. Μάθε λοιπόν, ποιους τύπους αντρών δεν θέλουν ούτε να τους βλέπουν.

1. Τους "τσιγκούνηδες"

Δεν λέμε όλη την ώρα να της αγοράζεις δώρα ή λουλούδια, αλλά τουλάχιστον στα πρώτα σας ραντεβού μην αναφέρεις ποτέ τη λέξη χρήματα ή μην πεις ποτέ "τα πληρώνουμε μισά - μισά". Το ξέρουμε ότι οι εποχές είναι δύσκολες, αλλά για να βγεις μαζί της θα πρέπι αναγκαστικά να την κερνάς και μάλιστα χωρίς να το κάνεις καθόλου θέμα και χωρίς να σε πονάει και ούτε κατ΄ελάχιστον. Οι γυναίκες σιχαίνονται τους "σφιχτοχέρηδες".

2. Τον τύπο που δεν σταματάει να κοιτάει άλλες γυναίκες

Δεν υπάρχει χειρότερο από το να βγεις με την σύντροφό σου και να αρχίσεις να γυρνάς το κεφάλι σου σαν περισκόπιο κάθε φορά που βλέπεις μια εντυπωσιακή γυναίκα. όταν θα είσαι με τους φίλους σου κοίτα όσο θες, αλλά όχι με την κοπέλα σου παρούσα. Δεν γίνεται να βγαίνεται για καφέ και να φλερτάρεις με την σερβιτόρα, δεν γίνεται να πηγαίνετε για τρέξιμο στο πάρκο και να κοιτάς τις άλλες κυρίες που αθλούνται. Δεν γίνεται να κάνεις σαν... "πέφτουλας". Θα χάσεις όποια γυναίκα και να βρίσκεται γύρω σου.

3. Τους αλαζόνες

Αυτός ο τύπος ανθρώπου δεν είναι αρεστός από κανέναν, πόσο μάλλον από τις γυναίκες. Αν όλη την ώρα μιλάς για τον εαυτό σου, για τα τέλεια project που ετοιμάζεις στην δουλειά, για το πόσο ετυχημένος και ιδανικός σύντροφος για την κάθε γυναίκα είσαι, δεν πρόκειται να έχεις ποτέ καμία σύντροφο. Όσο τέλειος και να νομίζεις ότι είσαι δεν χρειάζεται ούτε να το λες ούτε να το δείχνεις γιατί πέραν του ότι οι γυναίκες θα τρέχουν μακριά σου, γενικότερα δύσκολα κάποιος άνθρωπος θα σε πάρει στα σοβαρά.

4. Τους "προβλέψιμους"

Σε καμία γυναίκα δεν αρέσει να εχει έναν άντρα που ακολουθεί στη σχέση μια συγκεκριμένη ρουτίνα. Αν δεν της κάνετε εκπλήξεις, αν δεν της ετοιμάζετε πράγματα που ούτε καν είχε φανταστεί, αν δεν της εξιτάρετε την φαντασία, τότε έχετε το παιχνίδι χαμένο από χέρι. Το να ξέρει ακριβώς ποιο θα είναι το επόμενο βήμα σας, δεν κρύβει κανένα μυστήριο. Και το μυστήριο σε μια σχέση πρέπει σίγουρα να υπάρχει.

Δες ακόμα: men

πηγή:manslife.gr
 

inaoussa.gr - All Rights Reserved