Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
ΗΜΑΘΙΑ ΠΕΛΛΑ ΠΙΕΡΙΑ ΒΛΕΤΣΗΣ OE
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Εννιά καταστάσεις που θα βιώσεις αν κάνεις σχέση με την κολλητή σου PDF Εκτύπωση E-mail
Articles | Men
Συντάχθηκε απο τον/την inaoussa on Δευτέρα, 07 Οκτώβριος 2019 06:32   

filoiΧθες κάνατε χαβαλέ. Σήμερα κρατιέστε χέρι - χέρι. Και όχι μόνο δεν σας φαίνεται περίεργο, αλλά σας αρέσει κιόλας.

Δεν είναι ούτε ταμπού, ούτε προγραμματισμένο να μην πετύχει. Όπως (σχεδόν) όλα τα πράγματα στη ζωή, έτσι και αυτό απλώς συμβαίνει. Προκύπτει εκεί που δεν το περιμένεις. Και οι παρακάτω 9 αλήθειες, είναι αυτές που θα βιώσεις αν αποφασίσεις να το συνεχίσεις μαζί της...

Είναι πιο εύκολο να γνωρίζεις τι σκέφτεται

Δεν χρειάζεται να μπαίνεις στη διαδικασία να αναρωτιέσαι τι σκέφτεται κάθε φορά που την βλέπεις προβληματισμένη. Αυτό είναι το καλό με τις κολλητές: γνωρίζεις ήδη το «τι» και για ποιον ακριβώς λόγο είναι σκεπτικές, διστακτικές ή προβληματισμένες. Και αυτό κάνει τα πράγματα αυτομάτως πιο εύκολα στην ερωτική σας σχέση που μόλις ξεκινά. Αν δε μας πιστεύεις, θυμήσου όλες εκείνες τις φορές, που σου έλεγε ότι θα ήθελε κάποιον στη ζωή της να την καταλαβαίνει όπως εσύ. Ακόμα να πειστείς;

Λογικά, θα ξέρεις τι της αρέσει και στο κρεβάτι

Οι φίλοι μιλάνε γι' αυτά, σωστά; Και οι γυναίκες νιώθουν πολλές φορές πιο άνετα να εξιστορήσουν τις εμπειρίες τους σε έναν άντρα φίλο, παρά σε μία κολλητή τους. Αν, λοιπόν, τόσο καιρό ήσουν πραγματικά καλός φίλος (κατά συνέπεια και καλός ακροατής), πιθανότατα γνωρίζεις με κάθε λεπτομέρεια τι είναι αυτό που την κάνει να περνάει καλά στο κρεβάτι. Εκμεταλλεύσου αυτό το σημαντικό πλεονέκτημά και όλα τα υπόλοιπα τα γίνουν λίγο πιο εύκολα.

Ο χαβαλές μεταξύ σας δεν θα σταματήσει

Αυτό είναι ένα από τα πιο σημαντικά σημεία στις νεοσύστατες ερωτικές σχέσεις μεταξύ φίλων. Ακόμη και αν έχει αλλάξει ο τρόπος που βλέπετε ο ένας τον άλλο, αυτό δεν σημαίνει πως αλλάζουν και οι μέχρι τώρα δραστηριότητες σας. Μπορείτε να συνεχίσετε όλη την πλάκα, τον χαβαλέ και την ευχάριστη διάθεση που είχατε μεταξύ σας. Με την διαφορά ότι στο τέλος της ημέρας θα καταλήξετε στο κρεβάτι. Και αυτό δεν το λες και απαραίτητα κακό...

Το ρίσκο που παίρνετε είναι μεγάλο

Αυτό είναι το πιο μεγάλο, αν όχι το μόνο, μειονέκτημα μιας σχέσης μεταξή δύο φίλων: Αν κάτι πάει στραβά, δεν θα χάσεις «άλλη μια τύπισσα» αλλά έναν άνθρωπο που μέχρι τώρα είχατε περάσει πολλά μαζί. Έναν πολύ δικό σου άνθρωπο. Επειδή, όμως, τα συναισθήματα δεν καταπιέζονται - και δεν πρέπει να καταπιέζονται - καλύτερα να προσπαθήσεις διπλά και τριπλά για να δουλέψει αυτή η σχέση.

Η έξοδος για φαγητό θα είναι πάντα εύκολη

Ξέρει τα γούστα σου, ξέρεις τα δικά της, οπότε δεν περιμένει ούτε να την εντυπωσιάσεις ούτε να την εκπλήξεις. Αν, μάλιστα, τα γούστα σας στο φαγητό συμπίμπτουν, έχετε εξασφαλίσει εκ των προτέρων μερικά επιτυχημένα «αναγνωριστικά» ραντεβού σε εστιατόρια ή στο σπίτι, για δείπνο. Παρόλα αυτά, εσύ δοκίμασε να την εκπλήξεις. Αν τα καταφέρεις, θα μετρήσει υπέρ σου.

Οι τσακωμοί θα είναι έντονοι

Ακριβώς επειδή ξέρετε αρκετά καλά ο ένας στον άλλο. Δεν θα σκέφτεσαι ποτέ να δώσεις τόπο στην οργή και το πιο πιθανό είναι πως θα ψάχνεις πιο εύκολα αφορμή για καβγά. Οι παρεξηγήσεις είναι πάντα πιο έντονες με τους ανθρώπους που υποτίθεται ότι σε ξέρουν καλά . Γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο τόσο εσύ, όσο και εκείνη, δύσκολα θα κρατάτε το στόμα σας κλειστό.

Θα θέλεις να δείχνεις ωραίος για εκείνη

Το ότι κάποτε ήταν φίλη σου, δεν ακυρώνει το ότι είναι γυναίκα. Και μάλιστα μια ωραία γυναίκα που θέλεις να της αρέσεις. Τώρα έχεις ένα λόγο παραπάνω για να προσέξεις τον εαυτό σου, βάζοντας και κάτι διαφορετικό από το χιλιοφορεμένο t-shirt. Θα δίνεις περισσότερη προσοχή στην εμφάνιση και τις λεπτομέρειες πάνω σου, ακριβώς επειδή και εκείνη σε βλέπει πλέον με άλλο μάτι. Και αυτό όχι μόνο κάνει καλό στη σχέση, αλλά κάνει και εσένα τον ίδιο να αισθάνεσαι πιο όμορφα. Go for it.

Πολύ σύντομα πειστείς ότι αξίζει να είσαι μαζί της

Γιατί είναι τόσο ξεχωριστή όσο κι αυτό που μόλις δημιουργήθηκε ανάμεσά σας. Γιατί από τη στιγμή που αισθάνεσαι τόσο καλά μαζί της, δεν υπάρχει κανένας λόγος να μην δώσεις μια ευκαιρία. Γιατί αυτή όντως σε καταλαβαίνει καλύτερα από όλους. Γιατί - τελικά - το σεξ μαζί της δεν είναι καθόλου αμήχανο. Γιατί ακόμη και αν κάτι πάει στραβά, θα συνεχίσει να σε στηρίζει. Γιατί είναι αυτή που εσύ έχεις διαλέξει εδώ και καιρό. Απλά δεν το είχες ακόμη αντιληφθεί.

Δες ακόμα: men

πηγή:askmen.gr
 

inaoussa.gr - All Rights Reserved